Συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με ξένους ηγέτες


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συνεχίζει με εντατικό ρυθμό τις διαβουλεύσεις και την ενημέρωσή του προς αρχηγούς κρατών και Ευρωπαίους αξιωματούχους, αναφορικά με το κλίμα όπως έχει διαμορφωθεί μετά την απόφαση του Eurogroup την περασμένη εβδομάδα, αλλά και ενόψει της αναμενόμενης σημερινής συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης.

Σε γραπτή δήλωση του ο κ. Στυλιανίδης σημειώνει ότι χθες βράδυ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ την οποίαν ενημέρωσε για την επικρατούσα κατάσταση στην Κύπρο.
"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε στη Γερμανίδα Καγκελάριο ότι διερευνάται το ενδεχόμενο μείωσης των αναγκών εξ ιδίων πόρων", προσθέτει.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνεχίζει στη γραπτή δήλωση του ο κ. Στυλιανίδης, αναμένεται να συνομιλήσει εκ νέου σήμερα με την κ. Μέρκελ και θα συνεχίσει τις επαφές του και με άλλους ηγέτες.
"Στο μεταξύ, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Μιχάλης Σαρρής αναχωρεί σήμερα για τη Μόσχα, όπου θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Άντον Σιλουάνοφ", καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"