Ουδέν σχόλιον !


Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών καταγγέλλει τις κατοχικές αρχές για την καταστροφή του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος της Καρπασίας, το οποίο αποτελεί ευρωπαϊκή κληρονομιά, σημειώνοντας πως αναμένει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα παραμείνει απαθής.
Ανακοίνωση του Κινήματος αναφέρει πως οι τουρκικές κατοχικές αρχές προχώρησαν σε ακόμα ένα περιβαλλοντικό έγκλημα στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο αφού «οι μπουλντόζες ευνοούμενων εργολαβικών συμφερόντων από το διεφθαρμένο καθεστώς του Έρογλου, αφού κατέστρεψαν τον Πενταδάκτυλο, τώρα εισέβαλαν στη χερσόνησο της Καρπασίας».




Ζητούν να εξαιρεθούν από το Μνημόνιο.
Με εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και με κλείσιμο της Λεωφόρου Προεδρικού για πέντε λεπτά, η ΠΟΕΔ εξέφρασε τη διαμαρτυρία της για τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας.
 
Οι δάσκαλοι κρατούσαν πανό που ανέγραφαν "Αυξάνετε τις ώρες διδασκαλίας και στέλλετε τους νέους στην ανεργία", "Την κρίση την πληρώνουν οι εκπαιδευτικοί" και "Κάτω τα χέρια από την Παιδεία".







Τέλος εποχής για το Debenhams Avenue στο κέντρο της Μακαρίου στη Λευκωσία.
Όπως επίσημα ανακοίνωσαν οι εταιρείες του Ομίλου Σιακόλα Woolworth και Ermes, το κατάστημα κλείνει για εμπορικούς και οικονομικούς λόγους και λόγω αναδιάρθρωσης.








Μέχρι και χειροπέδες είχε στην κατοχή του.
Μεγάλο αριθμό επιθετικών οργάνων και επικίνδυνων αντικειμένων εντόπισε η Αστυνομία που ανέκοψε αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα.
 
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 23 εκτοξευτές ηλεκτρικού ρεύματος, ποσότητα σπρέι εκκένωσης αερίων, 5 ρόπαλα, ποσότητα μεταλλικών σκαγιών, 3 αεροβόλα πιστόλια, δύο ομοιώματα πιστολιών, και δύο ζευγάρια χειροπέδες.
 
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 54χρονου όπου εντοπίστηκαν άλλοι 5 εκτοξευτές ηλεκτρικού ρεύματος και 7 όπλα που ρίχνουν πλαστικές σφαίρες.Ο 54χρονος συνελήφθη και ετέθη υπό κράτηση. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"