Τέσσερις Τούρκοι αξιωματικοί συνελήφθησαν στο Χαλέπι


Εκτελούσαν αποστολή στοχοποίησης του αεροδρομίου.-
 Τέσσερις Τούρκοι στελέχη-αξιωματικοί της Τουρκικής Αεροπορίας, συνελήφθησαν τη νύκτα της Πρωτοχρονιάς ενώ προέβαιναν σε στοχοποίηση στο αεροδρόμιο του Χαλεπίου, σύμφωνα με δηλώσεις  Ρώσου αξιωματούχου στο RIA NOVOSTI.
 
Όπως αναφέρεται οι τέσσερις συνελήφθησαν πριν λίγες ώρες, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς  από μονάδα προστασίας του αεροδρομίου ενώ είχαν πλησιάσει την περίμετρο, προφανώς εκτελώντας αποστολές στοχοποίησης.
 
Την είδηση μεταδίδει και η συριακή εφημερίδα Αλ Βατάν όπως επίσης και το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, καθώς και το Voice of Russia.
 
Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με δηλώσεις στους στη Χουριέτ δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία ότι  συνελήφθησαν από τις συριακές αρχές τέσσερις τούρκοι αξιωματικοί ενώ προσπαθούσαν  να διεισδύσουν σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της Συρίας και συγκεκριμένα στο Χαλέπι αναφέρει Hurriet daily news.
 
Οι Σύροι υποστηρίζουν ότι οι Τούρκοι είχανε ταχθεί  σε ειδική ομάδα των ισλαμιστών ανταρτών, η οποία είχε αναλάβει να καταστρέψει το αεροδρόμιο του Χαλεπίου ή τουλάχιστον να το απενεργοποιήσει ώστε να μην είναι δυνατή η χρήση του από την συριακή Αεροπορία.
 
Η συριακή Αεροπορία είναι ο κρίσιμος παράγων που μέχρι στιγμής κάνει την διαφορά της μάχης υπέρ του καθεστώτος, και μέχρι τώρα έχει είτε αποτρέψει ήττες κυβερνητικών είτε έχει βοηθήσει τα μέγιστα στις επιτυχίες του συριακου στρατού, και για αυτό το λόγο οι βάσεις τους αποτελούν κύριο στόχο των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Εκτίμηση Ακινήτων : Διαφορά ανάμεσα σε Οικόπεδο και Χωράφι

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!