Νέα διαφημιστική εκστρατεία ΚΟΤ στη Βρετανία


Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο στάδιο της νέας διαφημιστικής εκστρατείας του ΚΟΤ στην κρίσιμη αγορά της Βρετανίας.
Οι Βρετανοί τηλεθεατές θα βλέπουν έως τα τέλη Φεβρουαρίου στις τηλεοράσεις τους το διαφημιστικό σποτ που επιχειρεί να παρουσιάσει την ποικιλία του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η Κύπρος. Με βασικό σύνθημα «Η Κύπρος στην καρδιά σας», ο ΚΟΤ διεκδικεί δυναμικά μεγάλο μερίδιο του φετινού τουριστικού ρεύματος από τη Βρετανία, με τις αρχικές ενδείξεις και εκτιμήσεις των διοργανωτών ταξιδίων να τοποθετούν την Κύπρο στην κορυφή των επιλογών για τους Βρετανούς τουρίστες και φέτος.
 
Η τηλεοπτική διαφήμιση επεκτείνεται σε όλους τους μεγάλους ομίλους της βρετανικής τηλεόρασης ( BSKYB, ITV Network and Media Icon channels) που περιλαμβάνουν δημοφιλέστατα κανάλια τα οποία καλύπτουν όλη την επικράτεια, όπως τα Sky, Sky Living, MTV, National Geographic, ITV, E4, Film 4 και Dave.
 
Θα ακολουθήσει το Μάρτιο και τον Απρίλιο η ραδιοφωνική διαφήμιση σε επιλεγμένους εμπορικούς σταθμούς που εκπέμπουν στις μεγαλύτερες πόλεις: Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ, Γλασκόβη και Νιούκαστλ. Η κυπριακή διαφήμιση θα ακουστεί από τις συχνότητες ορισμένων από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Βρετανία: Capital FM, Metro Radio, Magic, Gold και LBC.
 
Εκτυπωμένες διαφημίσεις του κυπριακού τουρισμού θα τοποθετούνται επίσης στα ταξί των μεγάλων πόλεων. Αρχικά από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ, Γλασκόβη και Νιούκαστλ και από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο σε περιοχές του ευρύτερου Λονδίνου. Η τηλεοπτική διαφήμιση θα επαναληφθεί το Δεκέμβριο, ενώ η ραδιοφωνική θα ξανακουστεί το Νοέμβριο από τους σταθμούς που εκπέμπουν στο Λονδίνο.
 
Ο διευθυντής του Γραφείου του ΚΟΤ στο Λονδίνο Ορέστης Ρωσσίδης δήλωσε ότι η διαφημιστική δραστηριότητα αυτή την περίοδο παραδοσιακά αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματική στη βρετανική αγορά. Οι τουρίστες φροντίζουν να κλείνουν τις διακοπές τους σε προορισμούς με ηλιοφάνεια και ζέστη για να αποτινάξουν τη μελαγχολία του παγωμένου, συννεφιασμένου και φέτος χιονισμένου βρετανικού χειμώνα.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Νέα σύλληψη για την κλοπή κερματοδέκτη