Κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ στο λαχείο και τον δηλητηρίασαν με κυάνιο

Η σορός του 42χρονου θα εκταφεί προκειμένου να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.Σικάγο: Κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ στο λαχείο και πέθανε ένα μήνα μετά. Ο 46χρονος Ινδός Ουρόχ Καν μία μόλις ημέρα μετά την παραλαβή μέρους του χρηματικού ποσού που κέρδισε βρέθηκε νεκρός. 

Η περίεργη υπόθεση ανοίγει ξανά έξι μήνες μετά καθώς από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν αποδεικνύεται ότι ο άτυχος άνδρας δηλητηριάστηκε, καθώς στο αίμα του βρέθηκε ποσότητα κυανίου.


Η σορός του 42χρονου θα εκταφεί προκειμένου να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής.

Αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε ανακοπή καρδιάς. Δεν έγινε αυτοψία, καθώς δεν υπήρχαν τραύματα στο σώμα του και είχε αποκλειστεί η ανθρωποκτονία.

Ωστόσο, αρκετές ημέρες μετά, ένα μέλος της οικογένειάς του, κρατώντας κρυφά τα στοιχεία του ήρθε σε επαφή με τον ιατροδικαστή και του ζήτησε επανεξέταση. Έτσι έγιναν οι τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι στο αίμα του υπήρχε θανατηφόρα ουσία.

Ο 46χρονος Ινδός πέθανε στις 20 Ιουλίου μετά την παραλαβή μέρους του χρηματικού ποσού που είχε κερδίσει στη λοταρία. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και σκόπευε να χαρίσει μέρος των χρημάτων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ήταν ιδιοκτήτης τριών καθαριστηρίων, τα οποία σχεδίαζε να επεκτείνει με τα χρήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"