Όλα τα Ζώδια 11/1

ΚΡΙΟΣ 

«Σκληρός ανταγωνισμός
Η πολυαστρία στον Αιγόκερω βάζει προτεραιότητα στη ζωή σας τόσο την επαγγελματική ανέλιξη όσο και την εξέλιξη του κοινωνικού σας προφίλ. Είναι μια εποχή που τίποτα δεν θα σας χαριστεί, αντίθετα ό, τι κερδίσετε θα είναι αποτέλεσμα μιας κοπιαστικής μάχης τόσο με τις απαιτήσεις του χώρου που θα κινηθείτε όσο και των προσωπικών σας πιστεύω. Στον αισθηματικό τομέα ίσως βάλετε στην άκρη το συναίσθημα και λειτουργήσετε περισσότερο με βάση κάποιο σκοπό. Οι γεννημένοι του 1957 θα τα δώσετε όλα για να αποδείξετε ότι αξίζετε.


«Δεν κρύβεται η χαρά σας»
Το δικό σας αστέρι αυτήν την περίοδο το κυνηγάτε στην μόρφωση, τον πολιτισμό και τα ταξίδια. Πολλοί θα κερδίσετε γνώσεις, πληροφορίες, εμπειρία και θα κάνετε γνωριμίες που αργότερα θα σας χρησιμεύσουν σε ένα επαγγελματικό βήμα. Ο έρωτας αυτή την εποχή νιώθετε ότι σας κάνει καλύτερους σαν ανθρώπους, ακόμα και αν κάποιοι βρίσκεστε σε κάποια σχέση που ο Κρόνος έχει επιβάλλει περιορισμούς, ευθύνες και υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι του 1970 θα λειτουργήσετε με πρακτικότητα.

«Αναγκαίοι περιορισμοί»
Το οικονομικό παρελθόν διαμορφώνει το αντίστοιχο παρόν και για αυτό πολλοί από εσάς αυτήν την περίοδο θα δοκιμάσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χθες και να μπείτε σε μια τάξη, κάνοντας περικοπές, τηρώντας μια συμφωνία και πιθανόν αποταμιεύοντας κάποια χρήματα. Συγχρόνως κάποιοι θα έχετε την τάση να επαναξιολογήσετε έναν πρότερο έρωτα που έχει σφραγίζει τη ζωή σας, είτε το παραδέχεστε είτε όχι. Οι γεννημένοι του 1978 θα επενδύσετε σε κάτι σίγουρο και ασφαλές.

«Η ιστορία μιας σχέσης»
Οι πλανήτες στον Αιγόκερω δείχνουν ότι αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει σχετικά με μια συνεργασία, ένα γάμο, ένα συμβιβασμό, ένα συμβόλαιο ή έναν διακανονισμό θα χρειαστεί να έχετε υπομονή. Ίσως νιώθετε ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος και ότι δυσκολεύεστε εξαιτίας των άλλων όμως είναι σημαντικό να μάθετε να προστατεύεστε και να προχωράτε αντί να φοβάστε και να υποχωρείτε. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως δείτε σοβαρά μια αισθηματική γνωριμία.

«Πιο καλή η μοναξιά»
Με σύνθημα «μην ενοχλείτε, δεν είμαι εδώ» επιδιώκετε την απομόνωση και την επικέντρωση σας στον επαγγελματικό τομέα και στις υποχρεώσεις αυτού, κάποιες εκ των οποίων σας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε την εμπειρία σας ή να αποκτήσετε πείρα. Είτε είστε είτε νιώθετε μακριά από την οικογένεια σας όσο πιο γρήγορα αποδεχτείτε την κατάσταση τόσο πιο εύκολα θα βρείτε τη λύση. Προσοχή σε καυγάδες που μπορούν να πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις. Οι γεννημένοι του 1976 θα παραδεχτείτε την αδυναμία σας στους νόμους της καρδιάς.

«Σταγόνες ευτυχίας»
Η καρδιά σας είναι η πηγή από την οποία το γάργαρο νερό της δημιουργίας θα ξεπηδήσει και θα δώσει χαρά στη ζωή σας. Παιδιά, αυτογνωσία, χόμπι, διασκέδαση και έρωτας θα αποτελέσουν τα πεδία στα οποία θα αισθανθείτε την ανάγκη να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας και να πάρετε τροφή τόσο πνευματική όσο και συναισθηματική. Επιπλέον, θα δοκιμάστε να ανοίξετε τα φτερά σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι γεννημένοι του 1981 θα χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για την προώθηση της δουλειάς σας.
«Όλα σας γυρίζουν πίσω»
Με κάποιον τρόπο το σπίτι θα γίνει χώρος δουλειάς ή φιλοξενίας υποχρεώσεων και καθηκόντων. Πολλοί θα κουραστείτε, άλλοι θα αξιοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος και κάποιοι θα δοκιμάσετε να βάλετε σε τάξη ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Τα όποια προβλήματα ξεκινούν από την έλλειψη χρημάτων και όλες οι ενέργειες σας αποσκοπούν στην επίλυση ή στην καλύτερη διαχείριση τους. Οι γεννημένοι του 1971 θα νιώσετε ότι είστε ξεχωριστοί στην καρδιά κάποιου προσώπου.

«Χαμένες επικοινωνίες»
Οι δυσκολίες με τους στενούς συγγενείς και τους συνεργάτες άλλα και ο περιορισμός κάποιων μετακινήσεων σας έχει βαθιά επίδραση στην ψυχολογία, την οπτική για τη ζωή και τις προσωπικές φιλοδοξίες σας. Αναγνωρίζοντας που βρίσκεστε αποφασίζετε να επιλέξετε ένα δρόμο που αν και δεν είναι εύκολος είναι αυτός που μπορεί να αποδώσει αργά αλλά σταθερά. Σεμινάρια, διαλέξεις, διαδρομές και διαπραγματεύσεις θα συμβάλουν σε κάτι νέο που έχετε κατά νου να δημιουργήσετε. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως τα τσουγκρίσετε με τις γονείς σας.

«Πιστεύετε στα θαύματα»
Είστε άνθρωποι που διαθέτετε μεγάλο πλούτο εμπειριών, συναισθημάτων, σχέσεων, γνώσεων και γενικότερα το σύμπαν σας δείχνει τη γενναιοδωρία του. Αυτή την εποχή ωστόσο ο τομέας των οικονομικών «χτυπιέται» και θεωρείται πρωταρχικής σημασίας να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και συγκεντρωμένα για να περιορίσετε τα χειρότερα και να γίνετε πιο πρακτικοί. Αισθηματικά η τύχη είναι με το μέρος σας και νιώθετε ότι η συγκομιδή που έχετε είναι η καλύτερη. Οι γεννημένοι του 1977 θα χρησιμοποιήσετε περισσότερο τις high-tech εφαρμογές.

«Μαζεύεστε για να πετύχετε»
Ήρθε ο καιρός να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που υπόσχεται επαγγελματική εδραίωση και κοινωνική καταξίωση. Το ύφος, το στυλ και γενικότερα το παρουσιαστικό σας θα γίνει πιο σοβαρό και θα δείξετε μια τάση για την παράδοση ή το ρετρό. Η διατροφή σας ίσως ακολουθήσει κάποιους αυστηρούς κανόνες ενώ γενικά θα επιδιώξετε να είστε αυτοσυγκρατημένοι. Ερωτικά ίσως κάποιες επαφές λόγω συνθηκών γίνονται αλλού. Οι γεννημένοι του 1984 θα επιδιώξετε την ησυχία ή τη μοναχικότητα.

«Το όνειρο δεν συρρικνώνεται»
Έχετε την τάση να αποτραβηχτείτε και να δουλέψετε με μεγαλύτερη αφοσίωση σε έναν τομέα που απαιτεί να δώσετε μεγάλο μέρος του εαυτού και της ψυχής σας. Κάποιοι ίσως επιδιώξετε να πάρετε τα βουνά, να μείνετε μόνοι ή να μελετήσετε εις βάθος μια θεωρία, μια στρατηγική ή μια σημαντική προσωπικότητα. Συγχρόνως, η αισθηματική ζωή σας προσφέρει πολλές και ποικίλες ευχαριστήσεις. Οι γεννημένοι του 1962 θα ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι.
«Αντιφάσεις»
Αυτή την χρονική περίοδο πολλοί από εσάς θα έχετε υποστήριξη από ισχυρούς «παράγοντες» της ζωής σας, φίλους ή άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Θα επιδείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για άτομα που είναι μεγαλύτερα ενώ πολύ πιθανόν κάποιο σοβαρό ζήτημα που σχετίζεται με αυτά να αποτελέσει αιτία για να αναλάβετε ευθύνες ή να προσγειωθείτε στο πως έχουν τα πράγματα. Ερωτικά, τους στόχους θα καταλάβουν μόνο όσοι έχουν ανοιχτά μυαλά. Οι γεννημένοι του 1964 θα πείτε σε κάποιον «τι σου έχω κάνει, τι;»


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"