Προμηθευτές: Κλειδί οι τράπεζες για Ορφανίδη


Την παρουσία και των τραπεζών της δημόσιας εταιρείας Ορφανίδης στη συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη ζητούν οι προμηθευτές.
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΒΕ σύσκεψη υπό τον Σύνδεσμο Προμηθευτών και αποφασίστηκε όπως καλέσουν και τις τράπεζες που χρηματοδοτούν την εταιρεία να παρευρεθούν στη συνάντηση.
Κλειδί για τους προμηθευτές, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ζήνωνα Μαρκίδη, είναι να δοθούν από τις τράπεζες εγγυητικές επιστολές για όποιες νέες προμήθειες δώσουν προς την εταιρεία.

«Είμαστε διατεθειμένοι να προμηθεύσουμε την εταιρεία, αλλά χρειαζόμαστε κάποιες εγγυήσεις και γι’ αυτό μέσω του ΚΕΒΕ καλέσαμε τις τράπεζες να παραστούν στη συνάντηση», ανέφερε ο κ. Μαρκίδης.
Παράλληλα, υπάρχει διάθεση για πάγωμα των παλιών οφειλών μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.Βέβαια, εξυπακούεται πως οι θέσεις αυτές δεν αφορούν το σύνολο των προμηθευτών αφού η κάθε εταιρεία θα πράξει στο τέλος με γνώμονα το δικό της συμφέρον.
Θετικές οι τράπεζες
Πάντως, οι τράπεζες φαίνεται να είναι θετικές στο ενδεχόμενων εγγυητικών επιστολών, φτάνει οι προμηθευτές να μην έχουν στο παρόν στάδιο απαιτήσεις για παλαιότερες οφειλές. Πάντως, οι τράπεζες όπως ειπώθηκε στο InBuisnessNews, θα παρευρεθούν στη συνάντηση της Πέμπτης για να δώσουν κι αυτές τη δική τους θέση.
Στη συνάντηση της Πέμπτης, αναμένεται η εταιρεία να αναλύσει στους προμηθευτές τα επόμενα της βήματα και τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έχει ενώπιόν της.

Πηγή:inbusiness

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"