Ορφανίδης: Ανέστειλε τη λειτουργία 10 υπεραγορών


Οριακά όσο ποτέ είναι τα τεκταινόμενα στις υπεραγορές Ορφανίδη, αφού ακόμα δεν δόθηκε το πράσινο φως από τις τράπεζες για στήριξη της εταιρείας. Τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 10 υπεραγορές ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω ανεπάρκειας εμπορεύματος ενώ συνεχίζουν να λειτουργούν μόνο 10 σε παγκύπρια βάση.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, μιλώντας στο InBusinessNews σημείωσε με νόημα πως ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του αφού η μη λήψη απόφαση δεν είναι λύση. «Πρέπει να ληφθεί το απαραίτητο ρίσκο για το καλό όλων των εμπλεκομένων», τόνισε.
Το απόγευμα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το θέμα στήριξης της εταιρείας Ορφανίδης θα τεθεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας η οποία είναι και η κύρια τράπεζα της εταιρείας και αναμένεται να παρθούν τελικές αποφάσεις.
Η Λαϊκή και η Τράπεζα Κύπρου, αλλά και οι υπόλοιπες τράπεζες της εταιρείας έχουν στα χέρια τους από την περασμένη βδομάδα το business plan που ετοίμασε ο Αντρέας Ανδρονίκου, τον οποίο η εταιρεία προτείνει να αναλάβει Παραλήπτης-Διαχειριστής της εταιρείας.
Η διεύθυνση της εταιρείας θεωρεί πως πρέπει οπωσδήποτε να παρθούν αποφάσεις σήμερα για να λήξει η περίοδος αβεβαιότητας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"