Τα ζώδια στις 13/9



ΚΡΙΟΣ
aries
Είστε στα καλύτερά σας γιατί έχετε ανοίγματα που δεν τα είχατε φανταστεί. Όσοι θέλετε να ρισκάρετε αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε λάθος, είναι καλή η ημέρα για τέτοια πράγματα. Το ρίσκο μπορεί να είναι σε ερωτικά θέματα, σε θέμα ενός παιδιού ή σε κάτι που μπορεί να σας φέρει κέρδος. Έχετε γίνει περισσότερο απαιτητικοί μέσα στην σχέση σας και το σεξουαλικό σας ενδιαφέρον έχει μεγαλώσει πολύ για ένα πρόσωπο. Μπορεί να βγαίνουν και οι κρυμμένοι σας πόθοι για συγκεκριμένα πράγματα και αυτό να σας ξελαφρώσει παραπάνω γιατί δεν θα έχετε απωθημένα.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Θέλετε να εντυπωσιάσετε ή να κερδίσετε την παράσταση γι' αυτό οι κινήσεις σας μπορεί να είναι κάπως άτσαλες και να γίνουν λάθη. Τα νεύρα σας είναι κάπως τεντωμένα και σε ιδιαίτερη φάση αλλά εσείς είστε σίγουροι ότι φταίνε οι άλλοι. Ίσως να μην είναι έτσι και καλό είναι να γίνετε αντικειμενικοί και ελεύθεροι. Επειδή θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, αναζητάτε συνέχεια ευκαιρίες και ευτυχώς είστε πιο ανοικτοί σε αυτό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Ανανεώνεται γενικά ο αέρας σας και νοιώθετε περισσότερο επιθυμητοί. Από μια συμφωνία ή μια επικοινωνία θα σας δοθούν φόντα που πολύ θα εκτιμήσετε. Σας τρώνε διάφορα πρακτικά πράγματα αλλά μην πτοείστε γιατί, όταν παίρνετε κάτι καλό, δεν πρέπει να το χάνετε. Οικονομικά έχετε σήμερα τουλάχιστον ευκαιρίες να αναπτύξετε αυτά που θέλετε και να κλείσετε μια καλή δουλειά ακόμα και από το τηλέφωνο ή το email. Τα θέματα διατροφής σας χρειάζονται προσοχή για ένα διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Ένα επίμονο άτομο που είναι κάπως κυριαρχικό θέλει να σχετιστείτε, αλλά εσείς έχετε ακόμα στο μυαλό σας την άρνηση γιατί νοιώθετε την ανάγκη να βάζετε συνέχεια όρια. Αυτό θα σταματήσει μετά από λίγο καιρό και ίσως ξεκινήσετε -κυρίως οι ελεύθεροι- δειλά - δειλά να εκδηλώνεστε παραπάνω για να κάνετε μια καλή σχέση. Υποθέσεις οικονομικές θα σας απασχολήσουν αλλά να προσέξετε τα «εγωιστικά έξοδα» γιατί έχετε ανάγκη να φανείτε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ
leo
Είναι η ημέρα σας σήμερα, αφού θα νοιώσετε δυνατοί γιατί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πολύ αφοσιωμένο σε εσάς. Η ένταση όμως ή η εμπάθεια που μπορεί να βιώσετε από ένα άτομο της οικογενείας σας ή μέσα στην δουλειά σας, θα σας γεμίσει με θυμό και χρειάζεται να περιμένετε λίγο να τελειώσει η κρίση για να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Μόνο αν στρέψετε την ενέργεια σας για να κερδίσετε χρήματα, τότε θα σας βγει σε καλό όλη αυτή η ένταση. Εκμεταλλευτείτε καλά ακόμα και την υπόθεση ενός οικογενειακού ακινήτου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας να φανείτε και να είστε το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους φίλους σας και στους χώρους που κινείστε. Είστε πολύ ενεργητικοί αυτή την περίοδο και γεμάτοι με δύναμη για να αντεπεξέλθετε σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Η επαφή με αδέλφια ή συγγενικά πρόσωπα μπορεί να γίνει για ένα ξεκαθάρισμα οικονομικό. Γενικά, ενεργείτε καλά σε σχέση με τη δουλειά σας. Στα ερωτικά, μπορεί και να τα κάνετε «σαλάτα», κυρίως αν ζηλεύετε ή κρατάτε τις αποστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
libra
Είστε περιτριγυρισμένοι από πολλούς φίλους και έχετε αποδοχή σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αναγνώρισης. Μπορεί να νοιώθετε κολακευμένοι και να είστε πολύ συγχωρητικοί ακόμα και σε άτομα που σας έχουν ενοχλήσει. Ο Κρόνος σίγα-σιγά θα σας αφήσει κι από εκεί και πέρα θα αναπνεύσετε περισσότερο. Οι συνεργασίες πάντως σας χρειάζονται αλλά καλό είναι να μην ανακοινώνετε προς το παρόν τα σχέδιά σας, αν δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Το κρυφτούλι με έναν Ιχθύ σας ανεβάζει τη φαντασία στα ύψη, αλλά δεν είστε ο εαυτός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Έχετε ανάγκη από το θαυμασμό και την αποδοχή των άλλων και κυρίως ενός ατόμου που μπορεί να είναι Λιοντάρι το οποίο είναι όλο «ήξεις αφήξεις...». Γενικά, όσοι έχετε θέματα με το εξωτερικό ή νομικά θα χρειαστεί να βάλετε αρκετή ενέργεια και να επικεντρωθείτε με απόλυτη αφοσίωση στον στόχο σας για να βγάλετε συμπεράσματα ή γρήγορα αποτελέσματα. Μη γίνεστε εγωιστές στα προσωπικά σας θέματα. Καλύτερα να συνεχίσετε να είστε ευέλικτοι και επικοινωνιακοί, γιατί αυτό θα σας βγάλει από όλων των ειδών τα αδιέξοδα. Η καριέρα σας συνεχίζει να έχει σταθερή εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Βάλτε λίγο χιούμορ στην ζωή σας, πολύ βαριά τα έχετε πάρει όλα. Γίνονται αλλαγές και σίγουρα είστε μέσα σε όλες αλλά όσο πιο πολύ χιούμορ έχετε και παίρνετε τη ζωή σαν παιχνίδι, τόσο καλύτερα θα σας έρχονται τα πράγματα. Θα πάρετε πάντως και κυρίως από μια συνεργασία, από σύντροφο ή στενή σχέση σε επίπεδο οικονομικό ή κάποια άλλη προσφορά. Θα καταφέρετε να εξοφλήσετε κάποια χρέη που σας πιέζουν και σας ταλαιπωρούν. Υποθέσεις με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις σίγουρα σας επιφορτίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Είστε εν μέσω συνεργατών που τους αρέσει να φαίνονται λίγο παραπάνω και εσείς μπορεί να νιώθετε ότι παραγκωνίζεστε. Πάντως ένα Λιοντάρι θέλετε δε θέλετε είναι μέσα στη ζωή σας είτε σαν συνεργάτης, είτε συγγενικό πρόσωπο, είτε ερωτικό και μερικές φορές σας εκτοπίζει με την προσωπικότητα του. Αλλά χρειάζεται να πατήσετε και εσείς γερά στα πόδια σας και να εκτιμήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Σίγουρα σας απασχολούν πολλές επαγγελματικές υποθέσεις αλλά αυτή την περίοδο έχετε βάλει τα πράγματα κάτω και τα παλεύετε και σίγουρα σε κάποια κομμάτια θα βγείτε νικητές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Παραδομένοι στα χέρια ενός Λιονταριού ή σε συνεργασίες που εκτιμούν την ατομικότητα περισσότερο από την ομάδα. Εκεί λοιπόν καλείστε εσείς να φανείτε και να πατήσετε πόδι για να κερδίσετε αυτά που σας ανήκουν σε όλα τα θέματα. Κυρίως ένα οικονομικό που σας απασχολεί και είναι από χρήματα που δεν έχετε πάρει πίσω ή έχετε αδικηθεί. Εκεί χρειάζεται να το παλέψετε λίγο παραπάνω. Από την άλλη, σας έχουν πιάσει κάποιες ζήλειες και ανταγωνισμοί ή αντιπαλότητες, κυρίως όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Ευτυχώς όμως μέσα σας επικρατεί αισιοδοξία και έχετε περιθώρια ανάπτυξης.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Είστε στη φάση της γενναιοδωρίας και αυτό σας φέρνει κοντά με άτομα που σχετίζεστε καθημερινά. Στις οικονομικές σας υποθέσεις έχετε γίνει περισσότερο διεκδικητικοί και απόλυτοι. Ίσως αυτό σε συνδυασμό με μια σταθερότητα να σας φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Πάντως έχετε γίνει μεθοδικοί και ρεαλιστές και μπορεί να απομυθοποιήσετε ένα πρόσωπο που σας μαρκάρει στενά ή είσαστε μαζί από καιρό. Καλό είναι αυτό γιατί πέφτουν οι μάσκες και λειτουργείτε καλύτερα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"