Partners/Y&R: Φιναλίστ στα διεθνή βραβεία «EACA - Care Awards»


Η εταιρεία επικοινωνίας Partners/Y&R είναι φιναλίστ στα διεθνή βραβεία «EACA - Care Awards», στην κατηγορία Public & Private Sector Business, με την τηλεοπτική εκστρατεία της Τράπεζας Κύπρου, «Φύσει Υπεύθυνη».

Στόχος των βραβείων «EACA - Care Awards» είναι να αναδείξουν το κοινωνικό προφίλ της διαφημιστικής βιομηχανίας μέσα από εκστρατείες κοινωνικής ευθύνης, αλλά και να επιβραβεύσουν συναφείς εκστρατείες μάρκετινγκ με συμβολή στην κοινωνία. Τα βραβεία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως η δημόσια υγεία, το περιβάλλον, η δημόσια ασφάλεια, η αναπηρία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ενδοοικογενειακή βία κ.ά.
Κύριο μήνυμα της ταινίας «Φύσει Υπεύθυνη», με την οποία διαγωνίζεται η Partners/Y&R, είναι το γεγονός ότι είναι στη φύση μας να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία του περιβάλλοντος, αναλαμβάνοντας δράσεις και ενέργειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην προστασία του πλανήτη, με μοναδικό στόχο, να προσφέρουμε στα παιδιά μας, ένα καλύτερο αύριο, αναφέρει ανακοίνωση.
O Creative Managing Director της Partners Y&R Λούκας Γρηγοράς εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στην Τράπεζα Κύπρου για την ευκαιρία που δόθηκε στην ομάδα του να δημιουργήσει πάνω σε ένα τέτοιο concept.
Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 21 χώρες με 67 εκστρατείες σε 6 κατηγορίες και το γεγονός και μόνο ότι η Partners/Y&R βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες φιναλίστ για τη βράβευση, αποδεικνύει την πρωτοπορία, τη δημιουργικότητα, όπως επίσης και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει κάθε διαφημιστική της εκστρατεία.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 06/06/2012.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"