Πρωτάθλημα Λαϊκής Τράπεζας: Πιο κοντά στον τίτλο η ΑΕΛ


Πιο κοντά στον τίτλο από ποτέ βρίσκεται από χθες βράδυ η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε χθες την Ομόνοια στην Λεμεσό και σε συνδυασμό με την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση ξέφυγε με πέντε βαθμούς διαφορά από τους "γαλαζοκίτρινους" της Λευκωσίας.  Η Ανόρθωση από την άλλη κατάφερε να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ και να ξαναμπεί δυνατά στην μάχη για κατάκτηση της δεύτερης θέσης από την οποία απέχει τώρα 3 βαθμούς. Στο κάτω γκρουπ της διαβάθμισης ο κερδισμένος ήταν ο Ολυμπιακός ο οποίος κέρδισε με 1-0 της Ε.Ν.Π και ξέφυγε από αυτήν με τέσσερις βαθμούς. 

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής: 

ΑΕΛ-Ομόνοια 2-0
Η ΑΕΛ προχώρησε με σημαντική νίκη σε βάρος της Ομόνοιας και σε συνδιασμό με την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση ξέφυγε περισσότερο.

 Το αποτέλεσμα στο σημαντικό παιχνίδι της Λεμεσού κρίθηκε από το πρώτο μέρος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με κεφαλιά του Μπεμπέ και στο 35’ ο Βοού με πέναλτι πέτυχε το 2-0 που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Στο 87’ ο Σούνγκιν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Ομόνοια τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Η σημερινή ήταν η πρώτη φετινή νίκη της ΑΕΛ σε βάρος της Ομόνοιας, καθώς στις δύο αναμετρήσεις της φάσης των 26 αγωνιστικών του Πρωταθλήματος η Ομόνοια πανηγύρισε ισάριθμες νίκες.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Καρλίτος, Ουόν, Τζούνιορ, Αϊρόσα, Μπεμπέ (84’ Καφού), Ντεντέ, Νικολάου, Τζιλμπέρτο (65’ Σίλας), Μοντέϊρο, Βοού (75’ Ντίξον).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Μπουθόν, Σερφά, Μαρκάσα, Σπούνγκιν, Σάλατιτς (60’ Μπεργκουνιού), Κασέκε, Μακρίδης, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Άλβες (59’ Φρέντι – 71’ Λεάντρο).

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 1-2

Με σημαντική νίκη της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε ο χθεσινός αγώνας στο Στάδιο ΓΣΠ που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Η Ανόρθωση επικράτησε με 2-1 του ΑΠΟΕΛ και έφτασε στους 56 βαθμούς, ένα λιγότερο από την τρίτη Ομόνοια που σήμερα ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 2-0 και παράλληλα, μείωσε τις αποστάσεις από το ΑΠΟΕΛ στους τρεις βαθμούς.

Αντίθετα το ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα του έμεινε στους 59 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την κορυφή κατά πέντε βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6’ όταν μετά από προσπάθεια του Λαβόρδε και πάσα στον Ρέζεκ ο Τσέχος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Χιώτη.
Στο 50’ ο Λαβόρδε με ατομική προσπάθεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για την Ανόρθωση και στο 67' ο Μαντούκα μείωσε σε 2-1 που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Ζόρζε, Κακά, Μποαβεντούρα, Πουρσαϊτίδης (76' Μ. Ηλία), Σόουζα, Πίντο (60' Αλεξάνδρου), Μαρσίνιο, Ατόρνο (56' Σολάρι), Μαντούκα, Αΐλτον.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κοζάτσικ, Μακρής, Κόλιν, Τζανίσιο, Κβιρκβέλια, Λαμπάν (90' Τόμασιτς), Μαρκίνιος, Οκκάς (66' Μαραγκός), Λαβόρδε, Ρονκάτο (76' Κωνσταντίνου), Ρέζεκ.

Ολυμπιακός- Ε.Ν.Π 1-0

Στο Στάδιο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός από γκολ του  Τσιντί στο 27΄ με κεφαλιά επικράτησε με 1-0 της Ένωσης και έφτασε στους 33 βαθμούς.

Η Ένωση ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπέρτσιλ στο 70΄.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σέτκους, Αουρέλιο, Μάργκες, Ντε Πίνα, Μέρσιο (46΄ Κοϊτά), Κενμόγνε, Τσιντί, Μπάϊτς, Παουλίνιο, Κουτσούκοβιτς, Κάρλος Αντρέ.

ΕΝΩΣΗ: Μιλοσέφσκι, Μαρκόφσκι, Φαρία, Κριβοκάπιτς, Μουκουρί (53΄ Σεμέδο), Μιχαήλ, Ντε Γουλφ, Σαντέ (65΄ Ρουσιάς), Τρένσον, Μπέρτσιλ, Μέρτακκας (85΄ Αλίβοντιτς).

Εθνικός- Άρης 1-1

το Δασάκι Εθνικός Άχνας και Άρης συμβιβάστηκαν στο 1-1. Οι γηπεδούζοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με κεφαλιά του Βέντερ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 40’ με τον Γκέλσον.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ιονέσκου και ο Άρης τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

ΕΘΝΙΚΟΣ:
 Νουρεντινόφσκι, Ηλία, Βούκσεβιτς, Σίμοφ, Μαχράτζε, Κίσσι, Πιντσέλι, Πογιατζής(63΄Ιγνάτοφ), Βέντερ, Βαττής (79΄Φιλανιώτης), Μασίνουα (63΄Σερτζιάο).

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Κλίμπλ, Στεπάνοφ, Μπαρούν, Ιωάννου, Λουζέϊρο, Χαραλάμπους (86΄Θεοφάνους), Λάζιτς, Βασιλείου (72΄Λόμπε), Σόσιν, Γκέλσον (75΄Ιονέσκου).

ΑΕΚ-Σαλαμίνα 1-2

Στο Στάδιο ΓΣΖ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Γκαρσία στο 46’ και η Σαλαμίνα ισοφάρισε στο 64’ με τον Χατζηπαντελίδη.

Το 2-1 για τη Σαλαμίνα, που έφτασε στους 40 βαθμούς, σημείωσε δέκα λεπτά αργότερα ο Όπερ.
ΑΕΚ: Νέγκρι, Ντε Κλερ, Ντίμεχ, Μουρίγιο, Δημητρίου, Λίνσεν, Φαν Ντάϊκ, Άλφα (68' Κυπριανού), Γκαρσία, Πάλιτς (68' Παύλου), Μοράν.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Χατζηφραγκίσκου, Γκράϊμς, Μοδέστε, Γκαρσία, Πέκαριτς (30' Μπενίτεθ), Θεράποντος, Σαβέντρα (90' Α. Αδάμου), Ρόκε, Λεόν, Χατζηπαντελίδης, Όπερ (82' Μοδέστου).
Απόλλωνας- Αλκή 0-0
Στο Τσίρειο Στάδιο σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, Απόλλωνας και Αλκή έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Αυγουστή, Λόπες, Μερκής, Οσενί, Ευσταθίου, Ζε Βιτόρ, Χαμτανί, Μπαγκούρα (63' Σταύρου), Ματούσοβιτς (63' Κυριάκου), Ζοάο Πάολο, Κιρόφσκι.

ΑΛΚΗ: Κάπσα, Μπάρτζε, Σανταμαρία, Φερνάντες, Φούσκο, Άσπας, Γκλιγκόροφ, Οχένε (61' Λίλης), Κόντε (46' Σίτνεϊ), Τανάσα, Βασκονσέλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"