Ένας νεκρός και έξι τραυματίες από έκρηξη στην Τουρκία

Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι έξι τραυματίστηκαν χθες, όταν σημειώθηκε έκρηξη στη βόρεια Τουρκία, τη στιγμή που από το σημείο διερχόταν το όχημα που τους μετέφερε. 

Οι στρατιώτες, που στάθμευαν στην Αμάσεια, κατευθύνονταν στο χωριό Τσιγντεμλίκ για να ερευνήσουν μια υπόθεση κλοπής, όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της περιοχής Αμπντίλ Τσελίλ Οζ. Ενας από τους στρατιώτες σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ οι υπόλοιποι έξι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. 

''Στην περιοχή έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας. Θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να βρεθούν οι δράστες αυτής της δόλιας επίθεσης. Οι τρομοκράτες θα τιμωρηθούν'', πρόσθεσε ο κ. Οζ. 

Ερωτώμενος για το τι προκάλεσε την έκρηξη, ο Κυβερνήτης δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες προτού ολοκληρωθούν οι έρευνες. Η δημόσια τηλεόραση TRT πάντως, στην ιστοσελίδα της στο Twitter έγραψε ότι επρόκειτο για έκρηξη νάρκης που είχε τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου. 

Οι Κούρδοι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν στο παρελθόν είχαν κάνει επιθέσεις εναντίον των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας στη βόρεια Τουρκία, μολονότι συνήθως δρουν στα νοτιοανατολικά της χώρας. Στην περιοχή δρούσαν και 
ένοπλες ακροαριστερές οργανώσεις που πλέον έχουν εξαρθρωθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"