ΑΠΟΕΛ: Τα ντέρμπι του στοιχίζουν(Χειρουργήθηκαν Ζόρζε, Ολιβέιρα)


Δεν του βγαίνουν με τίποτα μέχρι στιγμής τα ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ στην φετινή χρονιά. Με εξαίρεση τους αγώνες με την Ομόνοια, κόντρα στις υπόλοιπες δυο ομάδες της τετράδας, οι «γαλαζοκίτρινοι» τα βρίσκουν σκούρα.  Δυο παιχνίδια με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ μετρά  μια νίκη και μια ήττα, χωρίς μάλιστα να σκοράρει, ενώ το ίδιο συνέβη και στα δυο παιχνίδια κυπέλλου με αντίπαλο την Λεμεσιανή ομάδα, όπου η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έμεινε στο μηδέν. Από εκεί και πέρα σε τρία παιχνίδια με την Ανόρθωση οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν, μετρώντας δυο ήττες και μια ισοπαλία δεχόμενοι τέσσερα γκολ, ενώ κατάφεραν να σκοράρουν μόνο ένα.

Μόνο με την Ομόνοια οι επιδόσεις είναι καλές μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, αλλά αυτές δεν αρκούν αφού χρειάζεται συνέπεια σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, κάτι που ο ΑΠΟΕΛ, δεν έχει φέτος και για αυτό τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος βρίσκεται στο πλην πέντε από την κορυφή.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα με τις ομάδες της τετράδας

6η αγωνιστική 15/10/2011 ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ 0-1
8η αγωνιστική 28/10/2011 ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 0-0
13η αγωνιστική 11/12/2011 Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ 1-3
19η αγωνιστική 5/2/2012 ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 0-0
21η αγωνιστική 19/2/2011 Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ 2-0
26η αγωνιστική 23/3/2012 ΑΠΟΕΛ- Ομόνοια 0-0
27η αγωνιστική 31/3/2012 Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ 1-2
28η αγωνιστική 8/4/2012 ΑΠΟΕΛ- Ανόρθωση 1-2
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκαν χθες οι Μαρσέλο Ολιβέιρα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Marcelo Oliveira
Έγινε με επιτυχία στη Βραζιλία η αποκατάσταση της ρήξης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Marcelo Oliveira.

Ο Oliveira που βρίσκεται στη διαδικασία της ανάρρωσης θα αρχίσει από την Τετάρτη πολύμηνο ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς.

Paulo Jorge
Ολοκληρώθηκε επίσης με επιτυχία η εξαγωγή των σπασμένων δοντιών του Paulo Jorge και η αντικατάσταση τους με οστικά εμφυτεύματα. Ταυτόχρονα λόγω κατάγματος στην άνω γνάθο τοποθετήθηκε οστικό μόσχευμα στον ποδοσφαιριστή.

Εντός των ημερών ο Jorge θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"