Έτοιμη η προγραμματική διακήρυξη του ενδιάμεσου χώρου

Σήμερα παίρνει την τελική της μορφή.- Δηλώσεις Ομήρου.-

Ο διάλογος του ενδιάμεσου χώρου για τις προεδρικές εκλογές του 2013 εξελίσσεται θετικά, εποικοδομητικά και ελπιδοφόρα, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, προσθέτοντας πως «προχωρεί η διαμόρφωση του τελικού κειμένου της προγραμματικής διακήρυξης που αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στην τελική του μορφή». 

Την Τετάρτη, ανέφερε ο κ. Ομήρου, «θα συνέλθουμε και σε επίπεδο ηγεσιών των κομμάτων, σε μια πρώτη προσπάθεια να συζητήσουμε τα κριτήρια του προσώπου που θα εκφράσει αυτή την εναλλακτική πρόταση εξουσίας, ένα πρόσωπο με τα απαραίτητα προσόντα, υπό την έννοια ότι θα πρέπει να έχει πρότερο πολιτικό βίο που να εγγυάται την επιτυχία, αλλά να έχει και διείσδυση μέσα στην κυπριακή κοινωνία, γιατί στόχος είναι ασφαλώς να βρίσκεται στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών».

Ερωτηθείς εάν θα τεθεί κατάλογος ονομάτων την ερχόμενη Τετάρτη, ο κ. Ομήρου απάντησε: “Θα δούμε. Είναι ανοικτή η ημερήσια διάταξη την Τετάρτη και συνεπώς θέλω να επιφυλαχθώ για να μην δημιουργήσω εγώ ημερήσια διάταξη, διότι είναι ανοικτή η ημερήσια διάταξη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"