Ομόνοια: Έμειναν στα λόγια οι πάικτες, τώρα κύπελλο

Τελικός στα λόγια ο προηγούμενος αγώνας της Ομόνοιας με την ΑΕΛ. Οι παίχτες της Ομόνοιας δήλωσαν απών σε ακόμα έναν αγώνα με αποτέλεσμα να μην σταθούν αντάξιοι στις προσδοκίες των οπαδών της Ομόνοιας και της ιστορίας της ομάδας.
Οι ποδοσφαιριστές είχαν κακή απόδοση και η Ομόνοια στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος μετρά 2 ήττες και μια ισοπαλία.

Η Ομόνοια έμεινε πολύ πίσω στην κορυφή και πλέον η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αρχίζει να μοιάζει με όνειρο απατηλό.

Ο κόσμος απογοητεύτηκε και είδε την χρονιά να χάνετε  με κατεβασμένα τα χέρια από τα εγκληματικά λάθη που έγιναν μέσα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών στα σημαντικότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος που θα έδιναν στην Ομόνοια την δυναμική που χρειαζόταν για να στεφτεί πρωταθλήτρια Κύπρου 2011-2012.

Πλέον η προσοχή πρέπει να στραφεί αποκλειστικά στην κατάκτηση του κυπέλλου, στην όποια οι πράσινοι θα πρέπει τουλάχιστον να κάνουν το καθήκον τους και να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο.

Σ ότι αφορά την διαιτησία του κύριου Δημήτριου η Ομόνοια εκφράζει τα παράπονα της για τον καταλογισμό πέναλτι που τέλειωσε ουσιαστικά και τον αγώνα αφού η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 όπως και την ανοχή του διαιτητή σε σκληρά μαρκαρίσματα αντιπάλων. Θυμίζουμε οτι η Ομόνοια έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μετά απο την αποβολή του Γιουβαλ Σπουγκιν. Η δεύτερη κάρτα ήταν σωστή, ενώ η πρώτη ήρθε στην φάση του πέναλτι.

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας θα απουσιάσουν οι Αβραάμ, Φρεντι, Αγκουιαρ, Καρυπιδης, Χριστοφη και Λεαντρο.

Στην χθεσινή προπόνηση όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστήκαν στο προχθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ έκαναν φυσιοθεραπεία.

Συμφώνα με απόφαση του διοικητικού συμβούλιου της ομάδας η τιμή εισιτήριου για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας θα είναι μειωμένη και θα τιμάται στα 10 ευρώ. H ιδία τιμή θα ισχύει τόσο για τα κανονικά όσο και για τα μαθητικά εισιτήρια. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"