Save the Day- CISCO Collaboration Breakfast Event!


Η Cisco διοργανώνει breakfast event για να παρουσιάσει την πιο καινοτόμο τεχνολογία που θα βοηθήσει τις εταιρείες να διαφοροποιηθούν και να αποκτήσουν στρατηγικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό, την  Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 στο ξενοδοχείο Hilton Park (ώρα 08.30-11.00).

Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης με συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, η πραγματική πρόκληση είναι να είσαι περισσότερο ευέλικτος από τους ανταγωνιστές και να μπορείς να ανταποκριθείς με το πιο οικονομικά αποδοτικό μοντέλο. Τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα συνεργασίας της Cisco (Collaboration tools) βοηθούν τους εργαζόμενους και τις εταιρείες να λύνουν προβλήματα, να παίρνουν αποφάσεις και να μειώνουν τα κόστη, από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή.
Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή για να γνωρίσετε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της αρχιτεκτονικής Cisco Collaboration. Ξεπεράστε τα παραδοσιακά εμπόδια στη συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών μορφών περιεχομένου, εργαλείων, συσκευών, εταιρειών και ατόμων που εργάζονται για ένα κοινό στόχο. Αποκτήστε την αρχιτεκτονική και την οργανωτική ευελιξία που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της επιχείρησης σας.
Στο Cisco Collaboration Breakfast Event θα αναλυθούν από ειδικούς της εταιρείας θέματα όπως:
• Steps Towards a succesful collaboration
• Are you ready to virtualize your desktop?
• Customer Case study: Collaboration at the Retail Banking Sector: SEM
Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη δήλωση συμμετοχής).
Οργανωτής:  Cisco. Χορηγοί επικοινωνίας: ΙΜΗ, το περιοδικό In Business και το περιοδικό Gold. Για περισσότερες πληροφορίες, δήλωση συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: ιστοσελίδα www.imh.com.cy 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"