Ο Αντώνης Σαμαράς στην Κύπρο την Κυριακή

Με πρόσκληση του Νίκου Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί επίσημα την Κύπρο, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματός του, από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Νίκου Αναστασιάδη. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Σαμαράς και η αντιπροσωπεία της ΝΔ θα φτάσει στην Κύπρο στις 19 Φεβρουαρίου και στο πλαίσιο της επίσκεψής του, εκτός από τις συνομιλίες που θα έχει με τον Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη και την ηγεσία του ΔΗΣΥ , θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο ΙΙ και τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων. 

Ο κ. Σαμαράς φθάνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και αρχίζει τις επαφές του την Δευτέρα 20 του μηνός.

Την Δευτέρα ο κ. Σαμαράς θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει σύσκεψη του Προέδρου της ΝΔ με την ηγεσία του ΔΗΣΥ και κατόπιν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ με τον οποίο έπειτα θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στο πρόγραμμα του κ. Σαμαρά ακολουθεί συνάντησή του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου, Χρυσόστομο ΙΙ.

Επειτα, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στην Βουλή των Αντιπροσώπων όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σώματος Γιαννάκη Ομήρου.

Ακολουθεί συνάντησή του με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού ενώ το βράδυ ο Νίκος Αναστασιάδης παραθέτει προς τιμήν του Προέδρου της ΝΔ επίσημο δείπνο.

Την Τρίτη ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν, τον Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρη Συλλούρη και την ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Ιωάννα Παναγιώτου.

Ακολούθως ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στην Μαλούντα και στο εκεί στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, θα καταθέσει στεφάνι και θα παρατεθεί από τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ 
Συμεών Κεβεντζίδη γεύμα προς τιμήν του.

Μετά την επίσκεψή του στο Στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα αναχωρήσει από το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"