Αθώωση Κασίνη: Η Πραξούλα αμφισβητεί το πόρισμα

Ακολουθεί το παράδειγμα Χριστόφια με το πόρισμα για το Μαρί.- Πήρε τον φάκελο στα γραφεία των ΕΔΗ και τον έδειχνε στους δημοσιογράφους, μπροστά στους Τούρκους.

Αναφερόμενος στην αμφισβήτηση της έρευνας για τον κ. Κασίνη από πλευράς της Υπουργού Εμπορίου Πραξούλας Αντωνιάδου ο κ. Συλλούρης είπε ότι «η κυρία Πραξούλα Αντωνιάδου ακολουθώντας το παράδειγμα του κυρίου Χριστόφια που 'πέταξε' το πόρισμα Πολυβίου στον κάλαθο των αχρήστων, με τον ίδιο προκλητικό τρόπο η Υπουργός απαξίωσε και αμφισβήτησε το πόρισμα της πειθαρχικής έρευνας εναντίον του Διευθυντή της Υπηρεσίας Ενέργειας Σόλωνα Κασίνη''.

Η κυρία Αντωνιάδου, συνέχισε, αμφισβήτησε την έρευνα χωρίς να ανοίξει και να διαβάσει ποτέ το πόρισμα. 

''Περιέφερε τους υπηρεσιακούς φακέλους της ερευνητικής επιτροπής από το Υπουργείο στα γραφεία των ΕΔΗ για να τους επιδείξει στους δημοσιογράφους'', σημείωσε.

Αποδεδειγμένα πλέον, συνέχισε, η άρνηση του κυρίου Χριστόφια να αποδεχτεί το πόρισμα Πολυβίου, έχει εμπεδώσει την ατιμωρησία και απετέλεσε προηγούμενο για την ενέργεια της Υπουργού του να αμφισβητεί την έρευνα επειδή δεν της αρέσουν τα αποτελέσματα της.

''Ο κύριος Χριστόφιας άνοιξε τον δρόμο και η κυρία Αντωνιάδου τον ακολουθεί. Οι σημερινοί Κυβερνώντες με αυτές τους τις συμπεριφορές έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα τους θεσμούς των ερευνητικών επιτροπών στον τόπο μας και έχουν τσιμεντώσει την ατιμωρησία'', κατέληξε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"