4ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου


Το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) σημειώνει αλματώδη ανάπτυξη την τελευταία διετία και αποτελεί πλέον κανόνα για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να παραμείνουν ανταγωνιστικές και ευέλικτες στο σκηνικό που αλλάζει συνεχώς. Καταφέρνει να εκμηδενίζει τις αποστάσεις και το χρόνο τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δημόσια εικόνα κάθε εταιρείας.  Τα πλεονεκτήματα του είναι πολλά, έναντι του φυσικού καταστήματος, λόγω του χαμηλού κόστους διαχείρισης, της μεγαλύτερης αγοράς στην οποία απευθύνεται και στις φθηνότερες εμπορικές συναλλαγές που επιτυγχάνονται μέσω αυτού.

Δεν αποτελεί, όμως, τη... Γη τής Επαγγελίας, όπως αρκετοί το θεωρούν, καθώς τα πράγματα στην πράξη δεν είναι τόσο απλά όσο ίσως φαίνονται. Από το Α μέχρι και το Ω της οργάνωσης, καθώς και κάθε λεπτομέρεια της συνεχούς διαδικασίας που διέπει την επιτυχή λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, χρήζουν στρατηγικής μελέτης και έξυπνων πλάνων εφαρμογής. Οι εταιρείες οφείλουν, εάν θέλουν να μπουν και να παραμείνουν στο «παιγνίδι», να βρίσκουν συνεχώς τρόπους να κάνουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ολοένα και πιο ελκυστικό για τους καταναλωτές, με στόχο να κερδίσουν και να διατηρήσουν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.
Η ΙΜΗ διοργανώνει το 4ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου την Τρίτη 6 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία. Διακεκριμένοι ομιλητές από Κύπρο και το εξωτερικό αναλύουν και απαντούν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
• Πώς διαμορφώνεται το ηλεκτρονικό εμπόριο στη Κύπρο;
• Πως πρέπει να εμφανίζεται ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) στον καταναλωτή; Τι πρέπει να του προσφέρει;
• Τα ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν το customer experience που αναμένει ο πελάτης;
• Ποια εργαλεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα;
• Πώς τα social media μπορούν να αναπτύξουν περεταίρω το ηλεκτρονικό κατάστημα; 
• Ποια τα καινοτόμα και ασφαλή συστήματα πληρωμών;
• Είναι το mobile commerce το επόμενο μεγάλο στοίχημα;
• International e-commerce- πώς να αξιοποιήσεις μια διεθνή αγορά!
• Follow the leaders: Πετυχημένα παραδείγματα  από εταιρείες που αξιοποιούν το ηλεκτρονικό εμπόριο
Φετινή καινοτομία η έρευνα ‘Χαρτογραφώντας το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Κύπρο: Τάσεις και εξελίξεις’ που διεξάγεται αποκλειστικά για το συνέδριο!
Το συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας. Ιδιαιτέρα απευθύνεται σε: Γενικούς διευθυντές, διευθυντές και λειτουργούς μάρκετινγκ, πωλήσεων και πληροφορικής κλπ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"