LOIS Builders: Ολοκληρώθηκε o Άγιος Αντώνιος


Η εταιρεία LOIS Builders έχει ολοκληρώσει τις εργασίες επέκτασης και ανακαίνισης της Δημοτικής Αγοράς του Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία, μετά από 20 μήνες εργασιών και αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων.
Στο υφιστάμενο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς φιλοξενούνται πλέον οκτώ ανεξάρτητα μεταξύ τους καταστήματα ενώ στο νέο κτίριο το οποίο έχει ανεγερθεί, βρίσκονται αποκλειστικά οι χώροι πώλησης φθαρτών ειδών και ένα μικρό καφενείο για την εξυπηρέτηση των πελατών της Αγοράς. Μεταξύ άλλων, έχουν εγκατασταθεί σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού, σύστημα πυρανίχνευσης, καθώς και ένα πρωτοποριακό σύστημα βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων.

Επίσης, έχουν αναβαθμιστεί όλες οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Αγορά είναι πλέον προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία κατά το πρότυπο σύγχρονων αγορών του εξωτερικού. Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο κατασκευάστηκαν χώροι στάθμευσης για τους πελάτες της αγοράς.
Στόχοι ήταν η βελτίωση της αισθητικής εικόνας του διατηρητέου κτηρίου  και η επέκταση του χώρου προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους όπως σε ένα υπαίθριο χώρο, με τις ανέσεις και τις συνθήκες υγιεινής του εσωτερικού χώρου. Προσφέρει πρακτικές και παραγωγικές συνθήκες εργασίες και θα προσελκύσει όλο και περισσότερους επισκέπτες αλλά και τουρίστες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"