Πρόεδρος ΔΗΣΥ: Δύσκολη προσπάθεια στη Νέα Υόρκη

Εύχεται η κατάληξη να μη είναι οδυνηρή

Την εκτίμηση ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρχίζει σήμερα στη Νέα Υόρκη μια δύσκολη προσπάθεια σε ένα νέο κύκλο συνομιλιών για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος ευχήθηκε η κατάληξη της προσπάθειας αυτής να μην είναι ποτέ οδυνηρή. 

Σε χαιρετισμό του στο περιθώριο εγκαινίων του οικήματος της ΝΕΔΗΣΥ και της Μαθητικής Κίνησης Λάρνακας, ο κ. Αναστασιάδης ευχήθηκε «το 2012 να είναι μια χρονιά που να δημιουργεί τις σοβαρότατες εκείνες προϋποθέσεις έτσι ώστε το 2013 να ανατείλουν άλλες μέρες για την πατρίδα μας". 

"Να ζήσουμε", είπε, "και να ξανανοιώσουμε ως Ευρωπαίοι πολίτες, να εγκαταλείψουμε τις παρωχημένες αντιλήψεις, να συνενώσουμε δυνάμεις και να μην υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ των πολιτών, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων, να επικρατήσουν οι αρχές και οι αξίες που αναγνωρίζουν την αξία πρώτιστα και πάνω απ’ όλα και όχι την κομματική ταυτότητα, να δώσουμε πραγματικά ελπίδα σε ολόκληρη τη νεολαία του τόπου και ιδιαίτερα στο μέλλον της πατρίδας μας».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν θέλησε να αναφερθεί σε «πολιτικολογία», όπως είπε, «δεδομένου ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρχίζει αύριο μια δύσκολη προσπάθεια σε ένα νέο κύκλο συνομιλιών (για το Κυπριακό) και μακάρι να μην είναι ποτέ οδυνηρή η κατάληξή της».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"