Ο Αναστασιάδης εύχεται ο Πρόεδρος να αποφύγει τις δυσμενείς δεσμεύσεις

Την ευχή να μην βρεθούμε προ νέων αδιεξόδων τα οποία να δεσμεύουν τη δική μας πλευρά με θέσεις ή δεσμεύσεις που δεν συνάδουν με το καλώς νοούμενο συμφέρον όπως η αντίληψη του Εθνικού Συμβουλίου, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης. 

Ερωτηθείς, ύστερα από συνάντηση με την Συντεχνία Πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών, για τη συνάντηση στο Greentree και για ανησυχίες που εξέφρασαν πολιτικές δυνάμεις ότι στο Greentree στήνεται σκηνικό όμοιο με αυτό του 2004 για ένα νέο Μπούργκενστοκ, επιδιώκοντας επιδιαιτησία, χρονοδιαγράμματα και τη σύγκλιση δήθεν διεθνούς διάσκεψης, ο κ. Αναστασιάδης είπε: «Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να αντέξουμε στις πιέσεις και στα πιεστικά διλήμματα που θα δεχτούμε». 

«Είναι καλά γνωστό ότι η θέση μας ήταν, ενόψει των δεδομένων όπως ο Πρόεδρος τα περιέγραψε, η αναβολή της συνάντησης. Είμαστε μπροστά σε κρίσιμα διλήμματα και πιθανότατα οι ανησυχίες που εκφράζονται να είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Θέλω να ευχηθώ να επιτύχει ο Πρόεδρος ώστε να μην βρεθούμε προ νέων τετελεσμένων τα οποία θα είναι δυσχερή και δυσμενή για τη δική μας πλευρά», πρόσθεσε.

Το Εθνικό Συμβούλιο, συνέχισε ο κ. Αναστασιάδης, φρόντισε μπροστά στα δεδομένα που είχε να εξοπλίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να τον ενισχύσει με αποφάσεις όπως έχουν ανακοινωθεί.

«Για άλλη μια φορά παρά τις ανησυχίες μας ευχόμαστε να μην βρεθούμε προ νέων αδιεξόδων τα οποία να δεσμεύουν τη δική μας πλευρά με θέσεις ή δεσμεύσεις που δεν συνάδουν με το καλώς νοούμενο συμφέρον όπως η αντίληψη του Εθνικού Συμβουλίου», κατέληξε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"