Απαγγέλθηκαν 22 κατηγορίες στον αναισθησιολόγο

Θα απαντήσει  στις 9 Ιανουαρίου ενώπιον του Κακουργοδικείου

Στις εννέα Ιανουαρίου του 2012, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, θα κληθεί να απαντήσει ο αναισθησιολόγος - βελονιστής από το Παραλίμνι 43 χρόνων, ο οποίος φέρεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ασθενείς του που ήθελαν να αδυνατίσουν, κατά πόσον παραδέχεται ενοχή ή όχι στις 22 συνολικά κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν μεταξύ των οποίων και αυτή του βιασμού δύο γυναικών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος γιατρός βρέθηκε το πρωί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, το οποίο και του απήγγειλε συνολικά 22 κατηγορίες, που αφορούν στο βιασμό δύο γυναικών, μίας Κύπριας και μίας αλλοδαπής, σεξουαλική εκμετάλλευση, κυκλοφορία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων και περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης. 

Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Ευστάθιος Ευσταθίου ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το κατηγορητήριο, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 9 Ιανουαρίου, οπόταν ο κατηγορούμενος θα κληθεί να απαντήσει εάν παραδέχεται ή όχι ενοχή. 

Η υπόθεση καταχωρήθηκε απευθείας για εκδίκαση στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο, χωρίς να προηγηθεί εμφάνιση του 43χρονου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου. Αυτό έγινε έπειτα από τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η εκδίκαση κάποιων υποθέσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"