Απόψε έξω από το Προεδρικό οι Αφυπνισμένοι-Αγανακτισμένοι

Τέσσερις μήνες από την τραγωδία στο Μαρί

Σήμερα Παρασκευή 11.11.11,  τέσσερεις μήνες μετά, όλοι οι πολίτες έξω από το προεδρικό στις 8 το βράδυ για να απαιτήσουν την δικαίωση των θυμάτων του εγκλήματος στο Μαρί, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομάδα Αφυπνισμένων-Αγανακτισμένων Πολιτών.
Τέσσερεις μήνες μετά το έγκλημα της 11ης Ιουλίου στο Μαρί, αναφέρει η ανακοίνωση, με 13 νεκρούς και 61 τραυματίες, ο έκπτωτος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας και η μειοψηφική κυβέρνησή του επιμένουν να παραμένουν και να εκπροσωπούν θεσμούς της δημοκρατίας, χωρίς όμως να υπηρετούν και να σέβονται, όπως απαιτούν οι θεσμοί, την πλειοψηφία του Κυπριακού λαού.
 
Ο Ελληνικός Κυπριακός λαός εδώ και τέσσερεις μήνες διαδηλώνει και απαιτεί την δικαίωση των θυμάτων του εγκλήματος στο Μαρί στις 11 Ιουλίου 2011, με την παραίτηση του έκπτωτου προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και της μειοψηφικής κυβέρνησης του. 
Παρασκευή 11.11.11 τέσσερεις μήνες μετά, όλοι οι πολίτες έξω από το προεδρικό στις 8 το βράδυ για να απαιτήσουν την δικαίωση των θυμάτων του εγκλήματος στο Μαρί. 

Τέσσερις μήνες, ο λαός απαιτεί, την απόδοση ευθυνών στους πραγματικούς ενόχους, ανώτερους και ανώτατους αξιωματούχους του κράτους συμπεριλαμβανομένου και του έκπτωτου προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και όχι την μετακύλιση τους στα θύματα του εγκλήματος εξ’ αμελείας.

Τέσσερεις μήνες μετά, και ο στρουθοκαμηλισμός των πολιτικών κομμάτων μηδενός εξαιρουμένου, εξακολουθεί να ασελγεί επί του καταπονημένου σώματος της Κύπρου μας, βοηθώντας την συγκάλυψη όλων των εγκλημάτων, από το 1960 μέχρι σήμερα, υποβοηθώντας έτσι την διαιώνιση της διαφθοράς και της σαπίλας του πολιτειακού μας συστήματος.

Τέσσερεις μήνες μετά, και οι ασπόνδυλη βουλή των αντιπροσώπων προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Κυπριακό λαό με την άχρωμη, άοσμη και εξ’ ολόκληρου ανήθικη πολιτική των συμμαχιών, με αποκλειστικό γνώμονα τους τη διαιώνιση της εξουσίας αρχής γενομένης των δημοτικών εκλογών Δεκεμβρίου.

Τέσσερεις μήνες μετά και ο συνήθης ύποπτος εξουσιομανής καρεκλοκένταυρος Καρογιάν συνεχίζει το διπλοπρόσωπο παιχνίδι του ασεβώντας ασύστολα τόσο προς την μνήμη των θυμάτων του Μαρί, όσο και προς τους αγνούς ΔΗΚΟικούς πατριώτες αλλά και εναντίων ολόκληρου του Κυπριακού Λαού. 

Τέσσερεις μήνες, ο λαός απαιτεί, από τον Γενικό Εισαγγελέα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να άρει την ασυλία του έκπτωτου προέδρου Δημήτρη Χριστόφια με τα αδιάσειστα στοιχεία τα οποία του παραδόθηκαν εδώ και 50 μέρες από τον κύριο Πόλυ Πολυβίου της διερευνητικής επιτροπής.

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ – ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


πηγή: http://www.iefimerida.com.cy/efimerida/page.php?pageID=13&instance_ID=23&newsid=8891

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"