Στην Κύπρο σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Κένυας

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη φτάνει σήμερα Δευτέρα ο Αντιπρόεδρος και Υπουργός Εσωτερικών της Κένυας Στέφεν Καλόνζο Μουζιόκα, επικεφαλής αντιπροσωπείας από την αφρικανική χώρα.

Τον Στέφεν Καλόνζο Μουσιόκα και τη σύζυγο του Πωλίν καθώς και την υπόλοιπη αντιπροσωπεία θα υποδεχτούν σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 17:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και η σύζυγος του Ελση.

Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με τον Κενυάτη αξιωματούχο ενώ στις 17:45 αντιπροσωπείες από τις δυο χώρες θα παρακαθίσουν σε επίσημες συνομιλίες. 

Από κυπριακής πλευράς στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Δημοσθένους, η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Πραξούλα Αντωνιάδου και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου. Στην αντιπροσωπεία της Κένυας θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Υπουργός Ειδικών Προγραμμάτων της χώρας Εσθερ Μουρούγκι, ο Υφυπουργός Ανώτερης Εκπαίδευσης Ασμάν Καμάμα, ο Υφυπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού Καμπάντο γουα Καμπάντο και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος Εθνικής Ενότητας Τζόνσον Μουτάμα.

Το βράδυ ο Αντιπρόεδρος της Κένυας και η σύζυγος του θα παρακαθίσουν σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και η σύζυγος του Ελση στο Προεδρικό.

Την Τρίτη ο Κενυάτης ΥΠΕΣ θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ Φειδία Πηλίδη, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β΄, τον Πρόεδρο του ΚΟΤ Αλέκο Ορουντιώτη και τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου. 

Την Τετάρτη θα επισκεφτεί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου θα συναντηθεί με τον Πρύτανη Ανδρέα Ορφανίδη και ακολούθως θα μεταβεί στο Μετόχι του Κύκκου όπου θα γίνει δεκτός από το Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρο.

Την Πέμπτη ο Αντιπρόεδρος της Κένυας θα επισκεφτεί τη Μητρόπολη Κιτίου όπου θα έχει συνάντηση με το Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομο ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει από την Κύπρο.
πηγή: http://www.iefimerida.com.cy

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"