Με «απώλεια συμφερόντων» απειλεί η Τουρκία την ΕΕ

Με αφορμή την Κυπριακή προεδρία
Κανένας Τούρκος αξιωματούχος, γραφειοκράτης ή μέλος μη κυβερνητικής οργάνωσης δεν πρόκειται να μεταβεί στην Κυπριακή Δημοκρατία για τις διάφορες συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κατά την κυπριακή προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ενωση, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Βολκάν Μπόζκιρ, ο οποίος εμμέσως απείλησε την ΕΕ με απώλεια συμφερόντων.

Σε δηλώσεις του προς το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο “Ανατολού” ο Μπόζκιρ είπε πως “ήταν μεγάλο λάθος της ΕΕ η ένταξη της ελληνοκυπριακής διοίκησης νότιας Κύπρου σαν να είναι αυτή, η μοναδική εκπρόσωπος του νησιού και σαν να μην έχει διχοτομηθεί η Κύπρος”. Αναφερόμενος στην κυπριακή προεδρία στην ΕΕ, είπε πως “δεν είναι δυνατόν να αναπτύξουμε σχέσεις με μια χώρα που δεν αναγνωρίζουμε, απλώς επειδή αυτή θα έχει αναλάβει την προεδρία”.

“Σε περίπτωση που η ΕΕ συνεχίσει να προσεγγίζει τα συμφέροντά της στις σχέσεις της με την Τουρκία, με τα παράλογα καπρίτσια κακομαθημένου παιδιού που εμφανίζει ένα μέλος της, τότε θα λάβει υπόψη της και την απώλεια συμφερόντων που θα έχει”, κατέληξε ο Μπόζκιρ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"