Η ΟΕΛΜΕΚ βαίνει προς άρση των επίμαχων μέτρων της

Δηλώνει ικανοποιημένη από συνάντησή της με τον Κίκη Καζαμία

Ικανοποιημένη δηλώνει η ΟΕΛΜΕΚ μετά τις διευκρινίσεις που έλαβε από τον υπουργό Οικονομικών για το δεύτερο πακέτο μέτρων. Η Οργάνωση των καθηγητών ζήτησε και συναντήθηκε με τον Κίκη Καζαμία με αίτημα να εξαιρεθούν οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί από τη μείωση κλιμάκων κατά το διορισμό τους.

Η ΟΕΛΜΕΚ είναι ικανοποιημένη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, Δημήτρης Ταλιαδώρος διότι αναγνωρίστηκε η ισότητα των δικαιωμάτων του 15% των μελών της.

Ακούσαμε με χαρά, πρόσθεσε, ότι όσοι εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν εκπαιδευτική υπηρεσία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011 δεν θα θεωρηθούν νεοεισερχόμενοι με αποτέλεσμα να μην έχουν μείωση της κλίμακάς τους κατά 10%.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι στους εκπαιδευτικούς επαναλήφθηκαν οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το καθεστώς των συμβασιούχων, τα συνταξιοδοτικά τους οφέλη και τον κοινωνικό διάλογο που αφορά τα μέτρα.

Στον προϋπολογισμό για το 2012, είπε ο κ. Καζαμίας, οι συμβασιούχοι μονιμοποιούνται χωρίς μείωση κλιμάκων.

Η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ συνεδρίασε το απόγευμα για άρση των μέτρων, ενώ τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες μέρες από το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"