Σε νέα αντιπαράθεση κυβέρνηση και κόμματα


«Οι δηλώσεις των κυρίων Αναστασιάδη και Συλλούρη οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πραγματοποιείται  μια οργανωμένη προσπάθεια αποκαθήλωσης  του Προέδρου Χριστόφια», ανέφερε στον 107.6 ο διευθυντής του γραφείου του  προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστος Χριστοφίδης. «Τέτοιες προσεγγίσεις» πρόσθεσε ο κύριος Χριστοφίδης, «οδηγούν το τόπο σε επικίνδυνα μονοπάτια και συνταγματική εκτροπή». Αναφερόμενος στο πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής για την τραγωδία στο Μαρί,  ο κύριος Χριστοφίδης επανέλαβε ότι ο κύριος Πολυβίου υπερέβη τους όρους εντολής.
  
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με την στάση του, δημιούργησε πολιτική αστάθεια και τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να του δώσουν το μήνυμα ότι πρέπει να παραιτηθεί». Αυτό δήλωσε μιλώντας στον 107.6 ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ιωνάς Νικολάου.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να αντιληφθεί ότι για το καλό του τόπου  θα πρέπει να παρατηθεί» δήλωσε στον 107,6 ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης. Πρόσθεσε επίσης ότι κάνεις δεν μπορεί να εξαναγκάσει το πρόεδρο σε παραίτηση και επεσήμανε ότι τα κόμματα θα πρέπει να προσέξουν, να μην οδηγηθούν με τις πράξεις τους σε συνταγματική εκτροπή.

Τα περί πολιτικού πραξικοπήματος, απέρριψε με δηλώσεις του στον 107.6 ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης. Επανέλαβε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να συζητήσουν για τα προβλήματα της διακυβέρνησης Χριστόφια, και κυρίως για το πλήγμα των θεσμών που έχει δημιουργήσει, όπως υποστήριξε, η αμφισβήτηση του πορίσματος  Πολυβίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"