Κατηγορία Α1 Γυναικών - Σούπερ Πρωταθλήτρια η Κεντρική Ασφαλιστική Λατσιά


Με το δεξί ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική χρονιά η Κεντρική Ασφαλιστική Λατσιά. Στον αγώνα για την ασπίδα «Μιχάλης Ιωαννίδης» η ομάδα των Λατσιών νίκησε την περσινή κυπελλοπρωταθλήτρια ΣΠΕ Στροβόλου με 31-30 και πανηγύρισε τον πρώτο άτυπο τίτλο της αγωνιστικής περιόδου στο γυναικείο χάντμπολ για 4η φορά στην ιστορία της. 
Η Κεντρική Λατσιά παρουσιάστηκε πιο έτοιμη γι αυτή την αναμέτρηση. Από την αρχή είχε τον έλεγχο του παιγνιδιού, προηγήθηκε στο ημίχρονο με 15-13 και παρά το γεγονός ότι στην επανάληψη δέχτηκε αρκετή πίεση από την ΣΠΕ, με αξιόπιστες επιθετικές λύσεις (Μ. Χαραλάμπους, Λεπελιονίτε. Λ. Έλληνα και Παβίτιτε) κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει την πρώτη σημαντική νίκη της χρονιάς. 
Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δίδυμων αδελφών, Χριστάκη και Μιλτιάδη Χριστοφόρου. Την ασπίδα «Μιχάλη Ιωαννίδη» απένειμε στις νικήτριες η σύζυγος του αείμνηστου Μιχάλη, Νίκη Ιωαννίδου. 
Κ.Α. ΛΑΤΣΙΑ: Σκουκάιτε, Λεπελιονίτε 9, Παβίτιτε 4, Σίσκοβα 3, Ιεροδιακόνου, Βραχίμη, Αντωνίου, Σολέα, Σκόμσκα, Κατσικίδου 1, Λίζα Έλληνα 5, Μαριάννα Χαραλάμπους 9, Π. Μιχαήλ. 
ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΛΟΥ: Μοχ, Καλασνίκοβα 1, Γ. Σούσου 3, Ντιμιτρίγεβιτς 3, Εκατερινέσκου 4, Λητώ Έλληνα 10, Α. Μπότορ 5, Α. Τάκη, Στογιάνοβα, Λόσεβα, Ι. Σύζινου, Β. Κέλπη, Μ. Παπά 4, Α. Σαββαλάκη, Δ. Σαββαλάκη. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"