Τραγωδία σε Λούνα Πάρκ της Αθήνας

Ένα 13χρονο αγόρι έχασε σήμερα την ζωή του, ενώ η 9χρονη αδελφή του τραυματίσθηκε την ώρα που έπαιζαν σε λούνα παρκ στην συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη στο Ελληνικό.
Το περιστατικό συνέβη στις 16:00 και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα δύο αδέλφια έπαιζαν, μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα με ήλιο, σε πισίνα του παιδικού πάρκου όταν ξαφνικά σηκώθηκε ισχυρός άνεμος και σήκωσε την μπάλα μεταφέροντας της τουλάχιστον 30 μέτρα μακριά μαζί με τα παιδιά τα οποία χτύπησαν σε άλλα αντικείμενα περιβάλλοντα χώρου.

Οι γονείς τους και οι άλλοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τα συνεφέρουν ενώ τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Όπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, το 13χρονο αγόρι όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν αναίσθητο σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν επί 40 λεπτά να του κάνουν ανάνηψη χωρίς επιτυχία.Τ
Το 9χρονο κορίτσι έχει τις αισθήσεις και η πρώτη διάγνωση είναι θλάση στον πνεύμονα. Το κορίτσι νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της υγείας της.
Οι τρεις προσαχθέντες στο Α.Τ. Ελληνικού, υπάλληλοι του λούνα παρκ, συνελήφθησαν και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης βαρειών σωματικών βλαβών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"