Η ειρηνευτική διαδικασία θα φέρει σταθερότητα


Οι εξελίξεις αυτή τη στιγμή στο Κυπριακό είναι θετικές, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, από την Ιταλία, έπειτα από συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του Ευάγγελο Βενιζέλο, προσθέτοντας ότι η ειρηνευτική διαδικασία θα φέρει σταθερότητα στην Κύπρο.


Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι οι χιαστί συναντήσεις ήταν κοινή τους πρόταση το Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη και πρόσθεσε ότι εξέφρασαν και οι δύο την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίησή τους.

Ερωτηθείς εάν θα επηρεάσει τις συνομιλίες στο Κυπριακό η πολιτική κρίση στην Κυπριακή Δημοκρατία, ο Αχμέτ Νταβούτογλου είπε ότι όταν χρειάζεται οι δύσκολες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με τον κίνδυνο να υπάρξει πολιτική κρίση.

"Με αυτή την έννοια πιστεύουμε ότι η διαδικασία της ειρήνης δεν θα φέρει κρίση ούτε στη νότια Κύπρο, ούτε στην ΤΔΒΚ, θα φέρει σταθερότητα", είπε ο Τούρκος Υπουργός, προσθέτοντας ωστόσο ότι στη διμερή τους συνάντηση δεν συζήτησαν την πολιτική κρίση στη "νότια Κύπρο" και ότι περισσότερο έδωσαν έμφαση στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"