Δεν έχει βρεθεί κομμάτι του αεροσκάφους


Ακόμα δεν έχει βρεθεί τίποτα που να φαίνεται πως είναι κομμάτι του αεροσκάφους, είπε σε συνέντευξη Τύπου ο  επικεφαλής της Πολιτικής Αεροπορίας της Μαλαισίας, προσθέτοντας πως οι Αρχές του Βιετνάμ δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι βρήκαν συντρίμμια από το αεροπλάνο.
«Είμαστε προβληματισμένοι για την τύχη των αγνοουμένων της πτήσης MH370», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως «η αεροπειρατεία δεν αποκλείεται, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

«Αυξήσαμε τις δυνάμεις αναζήτησης. 40 πλοία, 24 αεροσκάφη και χιλιάδες άνδρες έχουν αναπτυχθεί» και ψάχνουν για το μοιραίο αεροσκάφος, δήλωσε ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, οι Αρχές του Βιετνάμ ανακοίνωσαν τον εντοπισμό τμημάτων του αεροσκάφους τύπου Boeing 777-200 των Malaysia Airlines.

Μάλιστα, οι αξιωματούχοι που είναι επιφορτισμένοι με το έργο του εντοπισμού του εξαφανισμένου αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση MH370 από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο και των 239 επιβαινόντων έδωσαν στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία που ακολουθεί.



Σύμφωνα με τους Βιετναμέζους τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν μπορεί να ήταν τμήμα της πόρτας και κομμάτι από την ουρά του αεροσκάφους που χάθηκε από τα ραντάρ μεταφέροντας 239 επιβάτες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"