«Έδωσε» τον Κιττή και σώθηκε ο Λίλλης


Ηχογραφημένες συνομιλίες του Νίκου Λίλλη με τους δικηγόρους του, δείχνουν να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για το παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε και το οποίο μετέτρεψε τον Λίλλη από κατηγορούμενο σε μάρτυρα κατηγορίας στο περιβόητο σκάνδαλο της Δρομολαξιάς. 

Βασικό ζητούμενο από τον Λίλλη ήταν να «δώσει» τον Κιττή και τους άλλους που κατείχαν δημόσιες θέσεις. Στις συνομιλίες αυτές, γίνεται αναφορά στο όνομα του βοηθού γεν. Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου, ο οποίος φέρεται να έχει τηλεφωνική συμμετοχή στη συζήτηση, όταν τον καλεί ο δικηγόρος Γιώργος Γεωργίου.
Εγίνηκεν ανάστατο ούλλο το ΑΚΕΛ... 


Η διαρροή προς το ΑΚΕΛ ότι ο Λίλλης θ’α ανοίξει το στόμα του, προκάλεσε αναστάτωση στο κόμμα από το οποίο «ετηλεφωνούσαν ούλλη νύχτα» για να μάθουν. Αυτά φέρεται να λέει στις ηχογραφημένες συζητήσεις του με τον Λίλλη, ο δικηγόρος Γιώργος Γεωργίου. Αναφέρεται ακόμα στην εμπλοκή του ονόματος του Νίκου Κατσουρίδη και του υιού του, στον Άντρο Κυπριανού αλλά και στην κυβέρνηση η οποία εμφανίζεται να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι κάλυψης πολιτικών. Ο δικηγόρος εμφανίζεται να υποδεικνύει στον πελάτη του τρόπους εκβιασμού πολιτικών προσώπων «για να καλύψουν τον Λίλλη, όπως κάλυψαν τους εαυτούς τους».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Νίκη Μπερλουσκόνι αν οι Ιταλοί ψήφιζαν σήμερα