Λήστεψαν και σκότωσαν την πρώην Μις Βενεζουέλα


Η είδηση της δολοφονίας της πρώην Μις Βενεζουέλα, Mόνικα Σπερ, από επίδοξους ληστές, ενώ κατευθύνονταν μαζί με το σύζυγό της και την κόρη τους, από την πόλη Βαλέντσια στο Πουέρτο Καμπέλο, έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την επικράτεια.




Σύμφωνα με το διεθνή Τύπο, η 29χρονη καλλονή που ήταν μοντέλο και ηθοποιός σε σαπουνόπερα, ταξίδευε με τον Ιρλανδό σύζυγό της και τη μικρή κόρη τους σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις δύο πόλεις, όταν το αυτοκίνητό τους έπαθε βλάβη και σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου.

Στο σημείο εκείνο, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, τους επιτέθηκαν ένοπλοι δράστες που άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας την ίδια και το 49χρονο σύζυγό της, Τόμας Χένρι Μπέρι, αλλά και τραυματίζοντας στο πόδι την 5χρονη κόρη τους, Μάγια, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία πιστεύει ότι επρόκειτο για μια απόπειρα ληστείας με απροσδόκητη κατάληξη.

Αξίζει να αναφερθεί πως η οικογένεια της Μόνικα Σπερ βρισκόταν σε διακοπές στην περιοχή του Πουέρτο Καμπέλο και επέστρεφαν στη Βαλέντσια. Η 29χρονη διαμένει τα τελευταία χρόνια στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, όπου επρόκειτο να επιστρέψει εντός της εβδομάδας.

Η Μόνικα Σπερ αναδείχθηκε Μις Βενεζουέλα το 2004 και συμμετείχε στα καλιστεία για τη Μις Υφήλιο του 2005 εκπροσωπώντας τη χώρα της. Στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα ηθοποιού και έπαιζε σε σαπουνόπερες και άλλες τηλεοπτικές σειρές που απευθύνονται στο κοινό των λατινοαμερικανών στις ΗΠΑ.

Πέντε συλλήψεις για τη δολοφονία της πρώην Μις Βενεζουέλα 
Στη σύλληψη πέντε υπόπτων για τη δολοφονία της 29χρονης πρώην Μις Βενεζουέλα και του Βρετανού πρώην συζύγου της προχώρησαν οι αρχές της χώρας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και ανήλικοι.

Η Μόνικα Σπερ και ο Τόμας Μπέρι πυροβολήθηκαν μέχρι θανάτου όταν κλειδώθηκαν στο αυτοκίνητό τους που ακινητοποιήθηκε από αμβλύ αντικείμενο με το οποίο έσκασαν δύο από τα λάστιχα του, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε μαζί τους η 5χρονη κόρη τους, η οποία ευτυχώς μόνο τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

«Πυροβόλησαν με μίσος» δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, ο οποίος σε «απάντηση» για το άγριο φονικό ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση, την Τετάρτη, του συμβουλίου ασφαλείας που ήταν προγραμματισμένη για το τέλος Ιανουαρίου με τη συμμετοχή κυβερνητών και δημάρχων από 79 πόλεις με την υψηλότερη εγκληματικότητα στη χώρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"