Εξελίξεις στο ΔΗΚΟ - Αλλαγή Εκπροσώπου - Επιστρέφει ο Γ.Κολοκασίδης

Στην πρώτη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, υπό την προεδρία του Νικόλα Παπαδόπουλου ορίστκε νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου σε διαδοχή του Άγγελου Βότση που υπέβαλε την παραίτησή του.
Σε μια άλλη εξέλιξη, πίσω στο ΔΗΚΟ φαίνεται πως επιστρέφει τόσο ο Γιώργος Κολοκασίδης όσο και άλλα διαγραφέντα στελέχη του κόμματος.

Σε ανακοίνωση του, ο πρώην Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Γιώργος Καλοσίδης αναφέρει ότι το κόμμα, κατόπιν οδηγιών της νέας ηγεσίας, αποδέχθηκε στην εν εξελίξει δικαστική διαδικασία, την αποκατάσταση του, μετά τη διαγραφή του στις 7 Ιουνίου 2011.

Ο κ. Κολοκασίδης εκφράζει επίσης την ευχή ότι αυτό το κεφάλαιο «θα κλείσει οριστικά με την αποκατάσταση και των άλλων στελεχών του ΔΗΚΟ που διώχθηκαν για την άσκηση του στοιχειώδους δικαιώματος του λόγου και της έκφρασης».

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, ο κ. Κολοκασίδης εκφράζει επίσης προσδοκία για τροποποίηση το συντομότερο δυνατό, του περί κομμάτων νόμου, για να ενισχυθεί η αυτονομία των πολιτικών προσώπων, η εσωκομματική Δημοκρατία και να υιοθετηθεί η αρχή της λογοδοσίας και διαφάνειας στη λειτουργία των κομμάτων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"