Του έκλεψαν το κινητό και πυροβόλησε τον ύποπτο στα οπίσθια με κυνηγετικό

Ένας Ισραηλινός ηλικίας 30 ετών, πυροβολήθηκε στα οπίσθια με κυνηγετικό όπλο τύπου Δοκό από ελληνοκύπριο, ύστερα από την κλοπή του κινητού του τηλεφώνου που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του. Μόλις ο Ελληνοκύπριος διαπίστωσε ότι ο Ισραηλινός είχε κλέψει μαζί με άλλο πρόσωπο το τηλέφωνο του, εισήλθε στο όχημα του, τους κυνήγησε και μόλις τους εντόπισε, έξω από το Α' Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με το κυνηγετικό του όπλο τον πυροβόλησε στα οπίσθια από κοντινή απόσταση.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμο Χαράλαμπο Ζαχαρίου, γύρω στις 12.40 Ελληνοκύπριος 51 χρόνων από τη Λάρνακα, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τύπου Δοκό, από κοντινή απόσταση στα οπίσθια αλλοδαπού τρίτης χώρας ηλικίας 30 χρόνων, όταν διαπίστωσε ότι αυτός είχε κλέψει το κινητό του τηλέφωνο από το αυτοκίνητο του που βρισκόταν παρκαρισμένο και ξεκλείδωτο σε πάροδο της Λεωφόρου Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Από τον πυροβολισμό προκλήθηκαν σοβαρά τραύματα στον 30χρονο ο οποίος με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει σοβαρούς κινδύνους.

Δεν κινδύνεψε κανένας από τους πυροβολισμούς

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας είπε πως, την ώρα που σημειώθηκε ο πυροβολισμός δεν κινδύνεψε κανένα άλλο πρόσωπο πλην του θύματος. Επίσης την ώρα του επεισοδίου  τα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο βρίσκονταν εντός του εκπαιδευτηρίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Ζαχαρίου είπε πως «φαίνεται ότι το κυνηγετικό όπλο βρισκόταν στο αυτοκίνητο του δράστη. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας εκ  πρώτης όψεως φαίνεται ότι το θύμα είχε προηγουμένως κλέψει το κινητό τηλέφωνο του δράστη που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του το οποίο ήταν ξεκλείδωτο» είπε και σημείωσε ότι «μαζί με τον 30χρονο βρισκόταν και δεύτερο άτομο το οποίο μετά τον πυροβολισμό κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται».

Η Αστυνομία, σημείωσε «εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον του 51χρονου δράστη και του 30χρονου υπόπτου για την κλοπή του κινητού τηλεφώνου».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος δεν συνεργάζεται καθόλου μαζί της και χρειάστηκε η επέμβαση του Ραβίνου της Συναγωγής των Εβραίων στη Λάρνακα,  που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την σκηνή του πυροβολισμού, ώστε να πειστεί ο τραυματίας να συνεργαστεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"