Διαφυλάσσουμε τα ενεργειακά ζητήματα ως κόρη οφθαλμού


Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στον τέως Υπουργό Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη σε σχέση με το φυσικό αέριο και το επικαιροποιημένο μνημόνιο, είπε πως η Κυβέρνηση διαφύλαξε ως κόρη οφθαλμού τα ενεργειακά ζητήματα.


Μιλώντας στο περιθώριο εργασιών της Βουλής, ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε ότι "για μια ακόμη φορά οι Κασσανδρολογούντες από το κόμμα αντιπολίτευσης του ΑΚΕΛ διαψεύδονται πανηγυρικά".

"Ενώ εξέδιδαν ανακοινώσεις την μια μετά την άλλη ότι τάχατες τα ενεργειακά ζητήματα - όπως ήταν στο μνημόνιο που ήδη συμφώνησαν κάτω από την επίβλεψη της τρόικας - τελικά φαίνεται ξεκάθαρα στο επικαιροποιημένο μνημόνιο ότι ο Υπουργός Εμπορίου και η Κυβέρνηση διαφύλαξαν ως κόρη οφθαλμού αυτά τα οποία θεωρούμε θέματα ύψιστης εθνικής και οικονομικής σημασίας", πρόσθεσε.

Θα κάνω έκκληση, είπε ο κ. Χριστοφόρου, για μια ακόμη φορά σε κάποιους που συνήθισαν την εύκολη προπαγάνδα ιδιαίτερα για θέματα προπαγάνδας να είναι προσεκτικοί και υπεύθυνοι στις προσεγγίσεις και τοποθετήσεις τους.

Αυτά τα ζητήματα, σημείωσε, αποτελούν εθνικό πλούτο και η παρούσα Κυβέρνηση τα διαφυλάττει ως κόρη οφθαλμού καλώντας και τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν αυτή την ενεργειακή πολιτική.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"