Απορρίπτει τη συμφωνία για το ποδόσφαιρο ο Ερογλου γιατί αυτή αποκλίνει από την τουρκική χωριστική πολιτική.-

Πεπεισμένος ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούν να υπάγονται κάτω από την "ε/κ διοίκηση" - όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία - δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, σχολιάζοντας τη συμφωνία της Ζυρίχης για το ποδόσφαιρο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Έρογλου εξέδωσε γραπτή δήλωση για το θέμα αναφέροντας ότι σύντομα θα προβεί σε λεπτομερή ανασκόπηση της κατάστασης αφού προηγουμένως ενημερωθεί για όλες τις πτυχές της συμφωνίας ΚΟΠ και της τ/κ Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ( KTFF ) από τον πρόεδρό της Hasan Sertoglu.
Σημείωσε πάντως ότι, αν η κατάσταση έχει όπως την περιγράφει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, τότε σίγουρα δεν πρόκειται για θετική εξέλιξη για το ψευδοκράτος και τους Τ/κ.
Ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι είχε συστήσει στον Σέρτογλου πριν τη μετάβασή του στη Ζυρίχη να επιδείξει ευαισθησία στο θέμα και να λάβει κάποια στοιχεία υπόψη του, προσθέτοντας ότι δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα και ότι έμαθε τις λεπτομέρειες από τον Τύπο.
Ανέφερε ότι ο Σέρτογλου υπέγραφε ένα κείμενο όμως, σύμφωνα με τον Έρογλου, το βρίσκει απαράδεκτο και ότι τελική απόφαση για το θέμα θα ληφθεί σε γενική συνέλευση της KTFF.
Σύμφωνα με τον Ερογλου, οι Τ/κ έχουν δίκαιο, πρέπει η νεολαία να έχει πρόσβαση στον έξω κόσμο και να μην υπόκειται σε αθλητικά `εμπάργκο`, προσθέτοντας όμως ότι η οδός για να γίνει αυτό και να ξεπεραστούν τα εμπόδια δεν είναι μέσω της "ε/κ διοίκησης" όπως είπε.
Αναφέρθηκε και στο Κυπριακό, λέγοντας ότι η τ/κ κοινότητα κάνει ειλικρινείς και έντονες προσπάθειες για λύση και η βούλησή τους είναι να υπάρξει συμφωνία το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.
Είπε ακόμη ότι το παραμικρό λάθος θα κάνει τους Τ/κ να χάσουν έδαφος και αυτό θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.
Ο Έρογλου ανέφερε ακόμη ότι έχει πίστη στο ποδόσφαιρο και την ποδοσφαιρική κοινότητα και ότι δεν θα έπραττε (η ποδοσφαιρική κοινότητα) οτιδήποτε για να βλάψει το μέλλον των Τ/κ .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"