Σύλληψη ληστών χρυσοχοείου στη Λεμεσού, έπειτα από πάλη με αστυνομικούς.-

Ένοπλη ληστεία σε χρυσοχοείο στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέα και Ανεξαρτησίας διαπράχθηκε χθες το πρωί στη Λεμεσό. Οι ληστές, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν από το χρυσοχοείο κοσμήματα αξίας πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ, καταδιώχθηκαν από πολίτες και δύο αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή και συνελήφθησαν έπειτα από πάλη. Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα, από το Ιράν.
Μπήκαν ως πελάτες
Παριστάνοντας τους πελάτες – ένας άνδρας και μία γυναίκα - μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο και απασχόλησαν την πωλήτρια. Αφού άνοιξε την βιτρίνα για να τους δείξει κοσμήματα, τρίτο πρόσωπο μπήκε στο κατάστημα και αφού και οι τρεις επιτέθηκαν στην πωλήτρια, η γυναίκα άρπαξε όσα χρυσαφικά μπόρεσε και οι τρεις τράπηκαν σε φυγή.
Τους καταδίωξαν τόσο η πωλήτρια όσο και γείτονες ενώ στην περιοχή βρέθηκαν και δύο μέλη της αστυνομίας που εκτελούσαν περιπολία .
Πάλη και πυροβολισμός
Τα μέλη της αστυνομίας ανέκοψαν τους υπόπτους και χρειάστηκε να παλέψουν μαζί τους για να τους ακινητοποιήσουν.
Κατά τη διάρκεια της πάλης υπηρεσιακό πιστόλι του εκπυρσοκρότησε σπέρνοντας τον πανικό. Πρόκειται για δύο άντρες και μια γυναίκα, η οποία μάζεψε από την βιτρίνα τα κοσμήματα την ώρα που οι δύο άντρες απειλούσαν με το όπλο τον ιδιοκτήτη.
Η συνεργός των δύο υπόπτων, που ακινητοποιήθηκαν μετά τον πυροβολισμό, εντοπίστηκε από αστυνομικούς λίγο πιο πέρα, ενώ εντοπίστηκε και η τσάντα με τα κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 150 χιλιάδες ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανακρίσεις και σήμερα θα προσαχθούν στο Δικαστήριο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"