ΚΑΙΡΟΣ: Από Κυριακή συννεφιές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Σήμερα ο καιρός θα είναι και πάλι κυρίως αίθριος. 

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Στα δυτικά παράλια οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια παροδικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά σε ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από αργά το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το Σαββατοκύριακο. Τη Δευτέρα ο καιρός θα καταστεί σύντομα μερικώς συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο τοπικών ελαφρών βροχών αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Οι θερμοκρασίες και η σχετική υγρασία που καταγράφηκαν χθες στις 2 το απόγευμα ήταν:
Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία Λευκωσία: 29°C 14°C 28% Αεροδρόμιο Λάρνακας: 29°C 16°C 28% Λεμεσός: 0°C 0°C 0% Αεροδρόμιο Πάφου: 27°C 17°C 45% Παραλίμνι: 26°C 17°C 53% Πρόδρομος: 20°C 12°C 28% Πόλις 28°C 14°C 46%

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"