Δήλωσε Ρουμάνος ο νεαρός που μοιάζει με τον Μπεν


Eντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λεμεσό ο νεαρός άνδρας που αναζητείτο βάσει της ομοιότητάς του με σκίτσο της βρετανικής αστυνομίας για το πώς υποθέτει ότι θα είναι σήμερα ο μικρός Μπεν Νίνταμ, που είχε εξαφανιστεί πριν από 22 χρόνια στην Κω, όταν ήταν ενάμιση έτους.
Ο νεαρός εντοπίστηκε σε πολύ μικρή απόσταση από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, όπου λήφθηκε το βίντεο, το οποίος είχε σημάνει συναγερμό στις Αρχές.


Την πληροφορία για το νεαρό έδωσαν γείτονες που τον αναγνώρισαν από φωτογραφία.

Ο νεαρός ανέφερε ότι είναι ηλικίας 22 χρόνων, ότι κατάγεται από τη Ρουμανία και βρίσκεται στην Κύπρο από το Φεβρουάριο, όπου διαμένει με θείους του κοντά στην εκκλησία, καθώς -όπως είπε- οι γονείς του βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ο ίδιος συνεργάζεται με τις Αρχές και έδωσε ήδη έδωσε ήδη αίμα για εξετάσεις DNA.

Το αρμόδιο τμήμα της κυπριακής Αστυνομίας για την Ιντερπόλ, με κατεπείγον μήνυμα, πληροφόρησε την Ιντερπόλ Ηνωμένου Βασιλείου και Ελλάδας, ώστε να αποσταλεί επειγόντως στην Κύπρο το γενετικό υλικό των γονιών του Μπεν, για να γίνει ταυτοποίηση.

Ο νεαρός ανέφερε ότι αναγνώρισε τον εαυτό του στο βίντεο και στις φωτογραφίες, αλλά φοβόταν να επικοινωνήσει με την Αστυνομία γιατί δεν ήξερε γιατί τον αναζητούσαν οι Αρχές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"