Μασκοφόρους με γραβάτες βλέπει ο Χριστόφιας στο Προεδρικό – Έχασε το μέτρο, απαντά ο Αβέρωφ.

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού, με πρωτοφανείς αναφορές εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, κάνοντας λόγο για μασκοφόρους με γραβάτες, που έχουν εγκατασταθεί στο Προεδρικό. Εχασε το μέτρο και δεν θα τον ακολουθήσουμε στον διχασμό απαντά ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς για «μασκοφόρους με γραβάτες και για δολοφόνους που μπήκαν στο προεδρικό», ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθεση κατά του προέδρου Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού. Από τα πυρά του πρώην προέδρου, ο οποίος μιλούσε σε κομματική συγκέντρωση του ΑΚΕΛ στον Ψευδά δεν γλύτωσε ούτε το Δημοκρατικό Κόμμα:

«Μας πολέμησαν με τη μάσκα, δολοφόνησαν συντρόφους μας, δεν τα βάλαμε κάτω. Τώρα έβγαλαν τη μάσκα. Αφού μας πολέμησαν το 67-74, με τη χούντα και την ΕΟΚΑ Β και τώρα εμπήκαν οι ίδιοι με τις γραβάτες ξανά στο προεδρικό, γιατί οι σύμμαχοι μας (ΔΗΚΟ) μάς πρόδωσαν στην κυριολεξία… και πάλι δεν θα τα βάλουμε κάτω!»

Θλίψη για το διχαστικό, όπως το χαρακτήρισε κάλεσμα του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου:

«Όσο όμως και αν κάποιοι προσπαθούν να μας παρασύρουν για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ιδιοτέλειες, εμείς νερό στο μύλο του διχασμού δεν πρόκειται να ρίξουμε, Ούτε και δεκανίκια θα δώσουμε σε όσους έχασαν το μέτρο και προσπαθούν με την πόλωση να ισορροπήσουν. Μακριά από μας τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές.»

Αν κάποιοι επιθυμούν να συνεχίσουν να παριστάνουν τους κήρυκες της διχόνοιας, κατέληξε ο κ. Νεοφύτου, αυτό είναι θέμα που αφορά αποκλειστικά τους ίδιους.

Η κυβέρνηση με γραπτή δήλωση του εκπροσώπου της Χρήστου Στυλιανίδη, απέφυγε να δώσει συνέχεια, υποδεικνύοντας πως για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ενότητα δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά καθημερινή πρακτική.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"