Εάν δεν μπορεί... να φύγει απο το νησί


Ο Αλεξάντερ Ντάουνερ "δεν επιτρέπεται και δεν δικαιούται να εκφεύγει των καλών υπηρεσιών που η Γραμματεία του Διεθνούς Οργανισμού είναι εντεταλμένη από το Συμβούλιο Ασφαλείας να προσφέρει στο κυπριακό" γι` αυτό αν δεν μπορεί να το πράξει αυτό, "το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να δηλώσει την αδυναμία του αυτή και να φύγει από το νησί", δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Αγγελος Βότσης.


Σε δηλώσεις στα γραφεία του κόμματος ο κ. Βότσης σημείωσε ακόμη πως παρά τις επικοινωνιακές διακηρύξεις της Τουρκίας για επίλυση του κυπριακού, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, αφού η τουρκική πλευρά με διάφορες πονηρές μεθοδεύσεις επιχειρεί να προκαταλάβει και να δημιουργήσει ακόμη και διαδικαστικού τύπου τετελεσμένα, προκειμένου να παραμείνει η όλη διαδικασία στην ίδια βάση που οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο.

Ανέφερε ότι για το ΔΗΚΟ δεν υπάρχει νόημα η ε/κ πλευρά να μπει σε ένα διάλογο χάριν του διαλόγου αφού και η προϊστορία μαρτυρεί πως η καλή θέληση που έδειξε η δική μας πλευρά, αξιοποιήθηκε σε βάρος μας, τόσο από τον διεθνή παράγοντα όσο και από την Τουρκία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"