Συγκλονιστικό οικογενειακό φονικό στη Λεμεσό, με τρία ορφανά – 32χρονος σκότωσε την 27χρονη σύζυγό του και αυτοκτόνησε.-

Αρρωστημένη ζήλεια η αιτία της οικογενειακής τραγωδίας στη ΛεμεσόΈνα οικογενειακό δράμα εκτυλίχθητε το βράδυ της Δευτέρας στη Λεμεσό, καθώς 32χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του, τραυμάτισε ένα εκ των τριών ανήλικων παιδιών τους και ακολούθως έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ, όταν ο 32χρονος επισκέφθηκε το πατρικό της 27χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα με τα τρία ανήλικα παιδιά τους (10 ετών, 6 ετών και 3 μηνών) και την μητέρα της.


Έχοντας μαζί του πυροβόλο όπλο της Ε.Φ, τύπου G3, ο 32χρονος διαπληκτίστηκε με την 27χρονη, την οποία ακολούθως πυροβόλησε θανάσιμα, τραυματίζοντας παράλληλα και την 10χρονη κόρη του στο χέρι, ενώ στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του με ένα πυροβολισμό στο κεφάλι. Στο άκουσμα των πυροβολισμών έτρεξαν γείτονες και η μητέρα της 27χρονης, η οποία αντίκρισε τους δυο μέσα σε λίμνη αίματος και την εγγονή της τραυματισμένη να καλεί σε βοήθεια.
Αμέσως κλήθηκε στη σκηνή ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 10χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, η κατάσταση της 10χρονης είναι εκτός κινδύνου.
Όπως εξάλλου δήλωσε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος μαζί με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή, το θύμα φέρει αριθμών σφαιρών στο σώμα ενώ ο άνδρας, τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, που οφείλεται σε αυτοτραυματισμό.
Οι συγγενείς της 27χρονης εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι, το φονικό όπλο είχε πρόσφατα κατασχεθεί, μετά από καταγγελίες που έκαναν για το βίαιο και επικίνδυνο χαρακτήρα του, ενώ πριν από λίγες μέρες ο δράστης το παρέλαβε ξανά από την Αστυνομία.
Δικαιολογώντας την επιστροφή του όπλου η Αστυνομία δήλωσε ότι αυτό επεστράφη γιατί η σύζυγος δεν είχε κάνει γραπτό παράπονο εναντίον του συζύγου της

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"