Έφοδος στα γραφεία της εταιρείας που εξαπάτησε άνεργους.-

Έφοδο στα γραφεία της υποτιθέμενης εταιρείας εξευρέσεως εργασίας πραγματοποίησαν χθες το πρωί μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας. Με την συνοδεία μιας υπαλλήλου της εταιρείας έκαναν φύλο και φτερό τα γραφεία στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην λεωφόρο Μακαρίου.
Παρέλαβαν μεγάλο αριθμό εγγράφων και άλλων τεκμηρίων τα οποία αναμένεται να εξετάσουν για να τα χρησιμοποιήσουν για να στοιχειοθετηθεί ποινική υπόθεση.



Από νωρίς το πρωί έξω από τα γραφεία, τα οποία από την περασμένη Πέμπτη παρέμειναν κλειστά, συγκεντρώθηκαν οργισμένοι πολίτες οι οποίοι εξαπατήθηκαν. Απαιτούσαν να συναντηθούν με τους υπεύθυνους και να τους επιστραφούν τα 650 ευρώ που έδωσαν ο καθένας προκειμένου να πάνε στη Γαλλία για να εργαστούν.

Η υπάλληλος της εταιρείας οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ ήδη τα μέλη της ανακριτικής ομάδας που συστάθηκε για διερεύνηση της υπόθεσης άρχισαν την λήψη καταθέσεων από τους πρώτους συμπατριώτες μας οι οποίοι επέστρεψαν χθες βράδυ από τη Γαλλία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, οι αρχές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Ιντερπόλ, για τον εντοπισμό του εγκέφαλου της καλοστημένης κομπίνας και τη διακρίβωση της ταυτότητας του.

Αργά το απόγευμα με πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών επέστρεψαν και οι υπόλοιποι συμπατριώτες μας οι οποίοι για δέκα μέρες ήταν εγκλωβισμένοι στην πόλη Λιλ της Βόρειας Γαλλίας. Οι συμπατριώτες μας και οι κοινοτικοί άνεργοι που εξαπατήθηκαν φαίνεται να ξεπερνούν κατά πολύ τους 220, αφού η συγκεκριμένη εταιρεία λειτουργούσε γραφεία εκτός από τη Λάρνακα και σε Λεμεσό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"