Αυξάνεται η διακίνηση από την πεζογέφυρα στη Λευκωσία.-


Η πεζογέφυρα εξυπηρετεί το κοινό της Λευκωσίας, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λευκωσίας αναφέροντας ότι από τις 24 Ιουλίου που δόθηκε στην κυκλοφορία η πεζογέφυρα που ενώνει την περιοχή της Μακαρίου στο αστικό εμπορικό κέντρο με την οδό Στασίνου και μέχρι την παλιά πόλη, έχουν διακινηθεί πέραν των 45 χιλιάδων ατόμων.
Παρατηρεί δε ότι ενώ την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της γέφυρας είχαν διακινηθεί κατά μέσο όρο 798 άτομα την ημέρα, την εβδομάδα αρχές Σεπτεμβρίου, ο αριθμός είχε ξεπεράσει τους 1,298 την ημέρα κατά μέσο όρο. "Οι αριθμοί δείχνουν μια σημαντική αύξηση της διακίνησης των ατόμων που διακινούνται διαμέσου της πεζογέφυρας, πράγμα που φανερώνει ότι το κοινό εξυπηρετείται από την τοποθέτηση της προσωρινής αυτής γέφυρας".

Επειδή παρατηρείται μεγάλη κίνηση στην εντός των τειχών περιοχή, ο Δήμος Λευκωσίας προτρέπει το κοινό όπως χρησιμοποιεί τους χώρους στάθμευσης που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή της Λεωφόρου Μακαρίου για να επισκεφτεί το ιστορικό κέντρο.
Χρησιμοποιώντας την πεζογέφυρα το κοινό έχει τη δυνατότητα να φθάνει στην παλιά Λευκωσία ή/ και από την παλιά Λευκωσία στο κέντρο της πόλης σε λιγότερο από επτά λεπτά, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"