Πρώτες πτήσεις στην Κύπρο για τα Boeing 787 Dreamliner


Πρώτες πτήσεις στην Κύπρο για τα Boeing 787 DreamlinerΛευκωσία: Την ευκαιρία να δουν και στην Κύπρο το υπερσύγχρονο και με εντυπωσιακό σχεδιασμό τελευταίου τύπου αεροσκάφος της Boeing -το 787 Dreamliner- θα έχουν αργά το απόγευμα της Κυριακής οι λάτρεις των αεροπλάνων και όχι μόνο.
Το νέου τύπου επιβατηγό αεροσκάφος της Boeing, θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας νωρίς το βράδυ της Κυριακής, σε πτήση της Thomson Airlines από το Μάντσεστερ, μεταφέροντας κυρίως τουρίστες προς την Κύπρο για διακοπές και αντίθετα. Πρόκειται για μιαν από τις πρώτες πτήσεις του νέου τύπου αεροσκαφών της Boeing, αφού η Thomson είναι μεταξύ των πρώτων εταιρειών παγκόσμια που ενέταξαν στο στόλο τους τα 787 Dreamliner και πραγματοποιεί πτήσεις με αυτά από τα τέλη Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι σε όλο τον κόσμο πετούν για την ώρα μόνο 79 αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner, το οποίο χαρακτηρίζεται ως νέας γενιάς αεροσκάφος από τον σχεδιασμό και την αεροδυναμική του μέχρι την οικονομία καυσίμων και άνεση των επιβατών.

Επίσης, το ιδιόμορφο σχήμα των πτερυγίων του, τα μεγάλα παράθυρα, νέο σύστημα αερισμού και άλλες νέες τεχνολογίες έχουν προσεκλύσει το ενδιαφέρον προς το εν λόγω αεροσκάφος, με το οποίο η Boeing θέλει να διατηρήσει ισχυρή θέση στον ανταγωνισμό της με την Airbus.

Την ερχόμενη Τετάρτη το νέο Boeing 787 Dreamliner της Thomson Airlines, θα προσγειωθεί για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο Πάφου.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"