Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 74χρονο πεζό


Μοιραία αποδείχθηκε, χθες βράδυ, η βόλτα που 64χρονος Ιταλός συνήθιζε να πηγαίνει με το σκύλο του στη γειτονιά του. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε θανάσιμα.


Πρόκειται για τον Φράγκο Καππελλάρι, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Κύπρο με την Κύπρια σύζυγο του και ο οποίος, ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει την οδό Πάφου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος Ε/κ.

Ο 64χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο διερευνώνται, μεταξύ αυτών και ο ελλιπής φωτισμός που παρατηρείται στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

"Γίνονται εξετάσεις για να δούμε τη σχέση των φώτων πορείας του ενεχόμενου οχήματος, με το σκότος που επικρατεί στο δρόμο και να διαπιστώσουμε εάν μπορούσε να γίνει ορατός ο πεζός κατά το χρόνο που διασταύρωνε", είπε ο κ.Καφάς, προσθέτοντας ότι  θα γίνουν και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις και αναπαράσταση του δυστυχήματος.

Με δεδομένο μάλιστα ότι στο σημείο όπου παρασύρθηκε ο 64χρονος δεν λειτουργούσε ο λαμπτήρας οδικού φωτισμού, ο Αιμίλιος Καφφάς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, εάν υπήρχε φωτισμός, να μην επισυνέβαινε το μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα φτάνουν στην Κύπρο, από την Ιταλία, τα παιδιά του άτυχου 64χρονου, τα οποία σκόπευαν να κάνουν διακοπές στο νησί.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ η ένδειξη σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε ήταν μηδενική.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"