Πολύωρες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα


Πολύωρη συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών είχε χθες, ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, χωρίς ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρχει ακόμα συμφωνία.


Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας, η οποία ξεκίνησε το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 11 το βράδυ, συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Έλληνες Υπουργοί Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και οι υφυπουργοί Υγείας, Αντώνης Μπέζας, Περιβάλλοντος, Ασημάκης Παπαγεωργίου και Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα, με την Ελληνική Κυβέρνηση να έχει στόχο την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα σε τεχνικό επίπεδο μέχρι το Σάββατο, ενόψει και του Eurogroup της Δευτέρας, 8 Ιουλίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές «η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη και γράφονται τα προαπαιτούμενα, τα οποία θα ενταχθούν στο πολυνομοσχέδιο που επιχειρείται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή τη Δευτέρα».

Σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται και νέα συνάντηση των δανειστών με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών, παρουσία του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"