Από σήμερα σε εφαρμογή το σχέδιο εθελούσιας εξόδου


Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα το σχέδιο εθελούσιας εξόδου υπαλλήλων από την Τράπεζα Κύπρου. Οι εργαζόμενοι στην τράπεζα θα έχουν περιθώριο τριών εβδομάδων να αποφασίσουν κατά πόσο θα ενταχθούν στο σχέδιο.


"Γενναιόδωρη" η προσφορά
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σοφοκλής Μιχαηλίδης, δήλωσε στο κρατικό κανάλι ότι πρόκειται για γενναιόδωρη προσφορά και κάλεσε τους υπαλλήλους να την αξιολογήσουν σωστά και να αποφασίσουν.

Το σχέδιο προνοεί την αποχώρηση σε πρώτη φάση 1000 υπαλλήλων. Ο τελικός αριθμός αυτών που θα αποχωρήσουν θα καθοριστεί από το σχέδιο αναδιάρθρωσης και θα υλοποιηθεί από το νέο ΔΣ στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διεργασίες ενόψη της καθόδου της Τρόικας
Οι διεργασίες στην ΤΚ εντείνονται ενόψη της καθόδου της Τρόικας στις 17 Ιουλίου για την πρώτη αξιολόγηση της πορείας υλοποίησης του μνημονίου.

Οι εκτελεστικοί διευθυντές της ΤΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα των τροϊκανών.

Στο βάθος αναδιάρθρωση
Στις 22 Ιουλίου αναμένεται να επιδοθεί η έκθεση αξιολόγησης ισολογισμού της KPMG βάσει της οποίας θα γίνει η ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας, ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμη η έκθεση της Μckinsey για αναδιάρθρωση της Τράπεζας.

Η αναδιάρθρωση του δικτύου αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Δεκεμβρίου με τη διατήρηση περίπου 120 καταστημάτων από τα 210 που λειτουργούν σήμερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"